jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

29-09-2012 Oldeholtpade C1 - FC Meppel C2 uitslag: 2 - 4

Vandaag de eerste wedstrijd in de 2e klasse. De aanvraag voor de 2e klasse was afgewezen doordat er geen plaats meer was. Nu is er een team teruggetrokken en konden wij de stap van de 3e naar de 2e klasse maken. Hierdoor houden de spelers aansluiting met C 1 in de 1e klasse spelen.

Uit naar Oldeholtpade een reis van ongeveer 20 min. behalve voor Marco.. Onderweg kreeg Marco telefoon, we waren 2 spelers vergeten. Één van de spelers had ook de tas met shirts mee. Hoe konden we die jongens nu gemist hebben, geen idee. Wij aan de koffie, de jongens warm lopen en Marco............ Hij slaagde vandaag voor zijn vliegbrevet en leverde de jongens en de shirts nog op tijd af. We waren klaar voor de wedstrijd.

De wedstrijd begon en we begonnen sterk. Wat heet sterk binnen 2 min scoorde Jelmer de 0-1. Dat was een sterk begin. We waren de betere partij. Tot onze schrik kwamen de gastheren in de 12 min. sterk terug door een snelle aanval in het midden met een schot in de rechterhoek Justin kansloos te maken en de 1-1 op het bord te zetten. We bleven goed spelen en creëerden nog enkele kansen. De wedstrijd in deze nieuwe en hogere klasse was op het veld niet te zien. We gaven weinig weg en deden meer dan goed mee. We gingen dan ook met een 1-1 de rust in De talenten aan de thee en de toeschouwers aan de koffie.

De hete koffie werd door mij (vandaag als grensrechter) meegenomen naar het veld, de scheidsrechter wilde graag verder met de wedstrijd. We begonnen weer sterk en ook nu werd er snel gescoord. Dit keer door Lars. 1-2 en ook nu werd er 10 min. later weer gescoord, nu door Jelmer en was het 1-3. Alle hoop vervloog voor de gastheren door de 1-4 van Lars. Het spel was goed, we waren beter. We kwamen achterin maar 2 keer echt in de problemen, één keer redde Justin nog net met een mooie redding. De 2e keer was uit een hoekschop, waar we onverwacht en door een foutje toch nog een doelpunt tegen kregen. 2-4. De overige 10 min. kwamen we niet meer in de problemen en bleef de stand 2-4 op het bord staan.

Het was al met al een hele leuke wedstrijd die we verdient hebben gewonnen. Top!!
Rest mij alleen nog om gastspeler Daan te bedanken voor zijn inzet. Daan bedankt en tot een volgende keer.

Groet,
Jacob

Westrijdfoto's