jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

08-09-2012 FC Meppel C2 - HZVV C3 uitslag: 3 - 2

Het was een mooie start voor de onze jongens. Ze mochten op het hoofdveld hun kunsten laten zien. Het toegestroomde publiek zat in een heerlijk zonnetje te kijken, al met al een heerlijke voetbalmorgen.

We begonnen wat slordig aan de wedstrijd en kregen binnen een paar minuten een zeer gevaarlijk moment achterin, waarbij er gelukkig niet werd gescoord. De Meppeler gastheren waren daarna helemaal wakker en namen het heft in handen. De tegenstanders waren niet opgewassen tegen de bij vlagen mooie en snelle aanvallen. Binnen 5 min. was het Maarten die de 1-0 op het bord zette. Daarna was het Yigi, die in de 7e min zijn eerste doelpunt in de nieuwe competitie maakte. (2-0) Na een kwartier stond het 3-0 door Miquel. Het was leuk om te zien, met hier en daar een paar kleine foutjes en nog wat onwennigheden. Nog voor de pauze deden de gasten wat terug en zetten een 3-1 op het bord. We waren even niet helemaal scherp, maar met een 3-1 stand de rust in is er helemaal niets aan de hand

Na de thee gingen we vrolijk verder met voetballen en moesten we de score flink opvoeren, dit lukte niet en zo bleef het lang 3-1 en na 20 min. spelen werd het geheel onverdiend 3-2, daarmee werd het ook gelijk weer spannend. Dit was echt niet nodig, het wachten was op de verlossende treffer van FC Meppel. Dit bleef uit en kregen we achterin nog een paar spannende momenten. In plaats van de verlossende treffer, kwam het verlossende eindsignaal van de scheidsrechter.
Yes, de eerste punten zijn binnen. Top!!

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's