jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

30-10-2006 MSC F1 - Steenwijk F1 uitslag: 1 - 1

Vandaag maandag 30 oktober moesten wij aantreden om 18.30 in Meppel tegen M.S.C Antaris. Super het was al donker,en de grote schijnwerpers verlichten het hele veld, met heel veel publiek langs de zijlijn. Toch wel een heel mooi gezicht zo in het donker,en je ziet de mannen van Clint Kruisweg de warming-up doen in hun nieuwe trainingspakken.

Nadat iedereen zijn positie/plaatsje had in genomen, kon de wedstrijd beginnen. Je zag duidelijk, en eigenlijk zag je dat de hele wedstrijd wel waren de mannen aan elkaar gewaagd, en het werd dan ook een leuke wedstrijd. Helaas kwamen wij na een kwartier al achter te staan, terwijl wij op sommige momenten het betere voetbal hadden. Maar door het goeie keepers werk hielden wij tot aan de rust toe,goed stand.

Na rust hadden zei verder uit kunnen breiden, en zagen onze kleinste man van het veld dan ook over het hoofd. Door hem goed aan te spelen, van af de zijkant, kon hij doordat hij mee kwam na voren de 1-1 binnen tikken. Gelukkig, de mannen waren hier erg blij mee, en lieten M.S.C dan ook het hele veld zien. Sommigen van ons hadden al heel wat meters in de benen, achter in hadden ze geen moment rust,en onze spitsen kwamen er niet meer door heen. Wat ze ook probeerden,om er nog een doelpunt uit te slepen lukte echter niet. Misschien moet de oma van Nick hun de volgende keer maar weer een zak chips beloven,want dan winnen ze zeker.

Maar met de 1-1 op de teller zijn wij ook heel blij.

Verslag MSC