jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

16-04-2008 MSC E3 - Hoogeveen E2 uitslag: 0 - 6

6-0 overwinning op MSC E3

Vanavond stond het inhaalduel tegen MSC E3 op het programma. Thuis werd het nipt 3-2 voor ons, en in het begin leek het er niet op dat het een gemakkelijke wedstrijd zou worden.

De thuisploeg had in de eerste minuten het beste van het spel, maar gelukkig stond de verdediging goed, in de counters kregen we zelfs 2 kleine kansjes. Na 7 minuten kregen we een corner, deze werd voor de afwisseling een keer kort genomen op Ruben, die de voorzet gaf en waarachtig ons eerste doelpunt met het hoofd, gemaakt door Nicky. 2 minuten later werd na een snelle aanval van MSC met een hard schot afgerond, maar Jeremy redde goed. Zo speelde het spel zich meestal rond het middenveld af en werden er niet veel kansen gecreƫerd, toch kwamen we op 2-0, Jordi werd aangespeeld op het middenveld en leek alleen op het doel af te gaan, maar hij was niet zelfzuchtig en speelde de bal op Justin die scoorde.

In de 2e helft kregen we in het begin enkele goede mogelijkheden, zo belande een hard schot van Nicky op de paal en een schot van Jordi in het zijnet.  In de 12e minuut liet de goed keepende doelman van MSC na een schot de bal los en kon Arjan de 3-0 aantekenen. daarna was het verzet van onze tegenstanders gebroken, Na een voorzet van Michiel maakte Jordi de 4-0. MSC kreeg nog een enkele kans maar Jeremy stond uitstekend te keepen. Uiteindelijk werd het door doelpunten van Nicky en Jordi 6-0, goed gedaan jongens en hou dit vast.

Zaterdag gaan we weer naar Meppel, onze tegenstander is dan Alcides tot dan. de leiders

Verslag MSC