jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

30-08-2008 MSC E2 - FC Meppel E3 uitslag: 3 - 1

Vandaag hadden we een leuke bekerwedstrijd in het vooruitzicht tegen MSC E2. De voltallige E3 selectie was aanwezig en zo konden we ons opmaken voor een mooie pot voetbal. Tenminste, dat hoopten we. Het pakte anders uit en dat mooie voetbal kwam maar gedeeltelijk uit de verf.

Al snel na het fluitsignaal liet de verdediging en Jorn zich verrassen door een aanval van MSC, 1-0 De jongens hadden wat moeite in het positiespel, maar hervonden zich. Ze zochten meer de aanval, waarin Marten goed opbouwend werk deed. Maarten schoot maar net naast en een inzet van Patrick belandde op de lat. MSC werd verder onder druk gezet en er werden kansen gecreëerd . De schoten op doel van Lars, Jarno en Patrick werden echter allemaal gepareerd door de knap keepende keeper van MSC. Verdedigend stonden Aaron en Daan hun mannetje, want MSC kwam er af en toe gevaarlijk uit. Vlak voor rust kon Marten een voorzet van rechts van MSC net niet verhinderen en Jorn was bij deze inzet kansloos: 2 –0 MSC deed wat FC Meppel niet deed: scoren, en dat was vooral voor onze keeper niet leuk.

Na de rust hetzelfde beeld : een aanvallend FC meppel. Aaron kwam na een knappe verdedigende actie tot aan de achterlijn en zette de bal voor. Het schot van Daan miste jammer genoeg doel en ging over. Na goed samenspel van Jasper en Patrick kwam Aaron aan de bal die ook het net niet wist te vinden. Er werd echt wel leuk gecombineerd, maar het ontbrak aan de afwerking. Pas laat in de tweede helft werd er door de E3 gescoord. Maarten kwam goed door op rechts en legde de bal panklaar voor Patrick. 2-1. Toch was het MSC die het laatste doelpunt maakte en de eindstand met een fraai doelpunt op 3-1 bracht.

Aan de inzet heeft het deze wedstrijd niet gelegen, de jongens keken steeds tegen een achterstand aan , maar bleven er voor knokken. Vandaag was dat niet genoeg . MSC Komen we ook in de competitie nog tegen. Als we dan wel de ballen in de touwen schieten dan kunnen we ook van MSC winnen!

Jos

Verslag MSC