jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

19-09-2009 MSC D2 - Staphorst D2 uitslag: 5 - 6

Een zware uitwedstrijd op het programma.

MSC is als laatste ingevoegd in onze poule omdat ze zich lager in hebben laten delen. Echter tot onze verbazing was het na exact 5 min. spelen, 0-3 in ons voordeel. Koen en 2x Martijn bezorgden ons deze comfortabele voorsprong. Dit sustte ons in slaap. MSC kwam snel beter in de wedstrijd. Met een paar grote snelle spitsen, braken ze door onze verdediging heen en al spoedig kwamen ze terug op 2-3. Een terecht toegekende penalty werd helaas door Koen snoeihard op de lat geschoten.

MSC wist zelfs terug te komen tot 3-3. Niels en Chris werden node gemist op het middenveld. Staphorst leefde weer wat op en dankzij Pascal en Stefan liepen we uit naar 3-5. Dit bleek nog niet voldoende want MSC werd steeds meer de bovenliggende partij qua veldspel. De 4-5 en de 5-5 zorgden uiteindelijk voor een razendspannende ontknoping. Om voor meer power te zorgen in de aanval, werd de eerder gewisselde Stefan, vlak voor tijd weer ingebracht voor de moegestreden Thierry. En met succes, hij wist de uiteindelijk winnende treffer te scoren, direct bij zijn eerste balcontact toen hij er weer ingekomen was.

Een zwaar bevochten zege, waarbij een gelijkspel terecht was geweest. Maar we klagen niet, want wij konden mooi de punten meenemen naar Staphorst!!

Verslag MSC - Wedstrijdfoto's