jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

01-05-2005 MSC 5 - Scheerwolde 3 uitslag: 3 - 3

Dit was de wedstrijd van Wienold. Hij keepte een van zijn beste wedstrijden van dit seizoen.

Gelijk in het begin van de wedstrijd kropen wij al door het oog van de naald. Gelukkig hebben wij Wienold. MSC had wel meer 100% kansen, maar zij maakten het niet af. Een van de weinige kansen die wij hadden in de eerste 20 minuten kwam van Johan. Na 20 minuten scoorde MSC de 1-0, simpelweg doordat zij een vrije man hadden. Direct hierna krijgt Sander een kans, maar schiet tegen de paal. Hij hield zijn hoofd erbij en scoorde in de rebound de 1-1. Zoals wel vaker dit seizoen was ook deze scheidsrechter niet echt een denderende fluitist. Hij liet dan ook veel te veel toe, wat de wedstrijd niet echt ten goede kwam. Na een half uur scoorde MSC de 2-1. Direct hierna scoorden wij, door een vrije trap genomen door Bert, de 2-2. Onze achterhoede bleek nog steeds niet helemaal wakker, want na 40 minuten tikte MSC de 3-2 binnen. Vlak hierna bleek onze veerkracht, want na een vrije trap van Bert tikt Mike de bal in het doel en is de 3-3 een feit. Hè man, even tijd voor een bakkie thee!

In de tweede helft waren er af en toe kansjes en werd er gevaarlijk gevoetbald. De scheids had ook weer een dwaas moment, want het neerhalen van Johan (wat een zuivere penalty was) werd niet eens bestraft. Na een half uur was duidelijk zichtbaar dat het beste er bij beide teams vanaf was. Op het eind werd het zowaar nog echt spannend. Johan en Sander waren beiden nog een keer vlakbij een doelpunt. Helaas mocht het niet zo zijn en moesten we achteraf constateren dat de 3-3 eindstand wel verdiend was.

Zou het gelegen hebben aan het feit dat de waterzak in alle haast vergeten was? Gelukkig regelde Gerrit, zonder mopperen, waterflesjes uit de kantine en waren de spelers van MSC zo sympathiek om bij blessureleed aan onze kant het veld in te rennen met hun waterzak. Zeer sportief.

Cindy

Verslag MSC - Wedstrijdfoto's