jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

20-02-2005 MSC 5 - Steenwijkerboys 4 uitslag: 1 - 2

Steenwijkerboys...

Na een lange winterstop en 1 oefenwedstrijd moesten we weer aan de bak voor de Competitie. Op het programma stond de uitwedstrijd naar MSC Datell 5 (4) om 10.00. Gezien het weerbeeld waren de meningen verdeeld over het doorgaan van de wedstrijd, maar iedereen moest zich verzamelen om 8.50 op de Koperberg.

Dan over tot de wedstrijd:
De 1ste helft was van een hoog niveau van onze zijde, de combinatie liepen goed het enigste wat niet wou lukken waren de doelpunten. Toch komen we na een goed opgezette aanval op 0-1 en blijven we hierna goed de combinaties zoeken om de score uit te bouwen. Tot aan de 40ste minuut krijgen we een paar kleine kansjes, dan een kans die we eigelijk moeten afmaken, maar het mag niet zo zijn.

Rust: 0-1 en we gaan naar de thee met een goed gevoel. Er wordt gewisseld Bobby Mulder komt in de plaats van Olof Mulder.

De 2de helft is een totaal ander beeld, MSC Datell heeft het hele elftal omgegooid en begint vol goede moed aan de 2de helft. Ze krijgen ook een paar kleine kansjes maar Geert de Ruiter staat zijn mannetje weer in het doel. ( Tot nu toe de enigste Keeper en we hebben er al een paar gehad die dit seizoen die de nul wist te houden.) Dan een aanval van onze zijde die goed wordt afgemaakt door Gerrit Diekmann 0-2. Helaas wordt het spel aan onze zijde er niet beter op en krijgt MSC Datell steeds meer de overhand. En dan gebeurt het, waar we eigelijk allemaal bang voor waren Steven van Dijk moet aan de noodrem trekken en haalt een speler neer binnen de 16m en de scheidrechter die een voortreffelijke wedstrijd floot wees naar de penalty stip 1-2. En hierdoor krijgt MSC Datell weer moed en gaat alles of niets spelen, gelukkig houden we het vol tot aan het eind en nemen we na een goede 1ste helft en een matige 2de helft de 3 punten mee naar huis.

Harry Woldman

Verslag MSC