jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

21-09-2003 MSC 5 - Steenwijkerboys 4 uitslag: 2 - 3

Gezien het tijdstip dat het 4de moest vertrekken was er te verwachten dat iemand zich zou verslapen. En ja hoor het was zover er was er weer een, we noemen geen namen, maar dat het zou gebeuren bij deze persoon had ik zelf niet verwacht. Meestal is deze meneer altijd op tijd ongeachte wat er die avond te voor is gebeurd. Meestal op de camping een gezellige avond. ( Tot in de late uurtjes.

Over tot order van de dag uit naar msc–datell, altijd een wedstrijd op zich. En dat blijkt deze keer ook weer, en zeer slechte eerste helft, MSC-Datell is zoals altijd een ploeg die alleen maar op de counter wil spelen, hierdoor komt het dat we de eerste helft zeer slecht voetballen. MSC-Datell opent de score 1-0 en nog geen 2 tellen later maken we gelijk door een goedlopende aanval die netjes wordt afgemaakte door H.Slijtermeilink. Dan lijkt het er op dat we een mooie zomeravond wedstrijd aan het voetballen zijn, aan onze kant geen inzet en geen overtuiging. MSC-Datell scoort 2-1 dit mede dat de scheidsrechter een ingooi van ons terug fluit en kort na dit incident gebeurt het zelf aan de kant van MSC-Datell en hier laat de scheidsrechter door spelen en hier komt de 2-1 uit. Het lijkt dat wij hierbij de scheidsrechter de schuld willen geven maar dat is niet zo. Het probleem van slecht voetballen licht alleen bij ons zelf. Maar gelukkig hebben we binnen de lijnen iemand die een goede corner kan nemen. (Olof Mulder). En hieruit ontstaat een mooie kans voor Iwan Tirtosentono en maakt deze ook direct af 2-2.

Rust en gelukkig even wat drinken want wat was warm vandaag!!!! 2de helft en wat apart is dat, wat de eerste helft niet gebeurde, gebeurde nu wel. Er was inzet en iedereen deed zijn stinkende best. Het spel was beduidend beter en de combinaties liepen beter en de man die zich hedenmorgen had verslapen, gaf een zeer mooie voorzet over wel 35 tot 40 meter Deze werd afgemaakt door Gerrit Diekmann (reeds 9x) 2-3. Nadat er 2-3 was werd het spel van MSC-Datell er niet beter op en hadden we diverse kansen om uit te lopen naar een hogere score. Maar helaas dit mocht niet zo zijn, en gezien de wedstrijd was de uitslag terecht.

Dan even terugkomend op een klein incident een meneer Steve van Dijk was van tevoren medegedeeld dat hij niet gewisseld zou worden en toch hij doet hij het weer, ca. 20 minuten voor tijd laat hij zich wisselen. (Omdat hij een bal in zijn gezicht zou hebben gehad.) Hierbij deel ik Dhr Steve van Dijk mede dat hij de eerste 2 wedstrijden er niet meer uitkomt, dit mede omdat hij het gezag van zijn elftalleider ondermijnt.

Einduitslag 2-3 een op naar een lekker koud biertje.

Verslag MSC