jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

10-11-2002 MSC 4 - Scheerwolde 2 uitslag: 5 - 1

De wedstrijd tegen MSC was in onze ogen “De Topper”, omdat MSC bovenaan staat en wij vierde. De mannen uit Meppel hebben nog geen wedstrijd verloren en wij draaien op dit moment ook leuk mee, daardoor wilden wij  ons niet zomaar gewonnen geven.

Nadat de scheidsrechter had gefloten voor het begin van de wedstrijd nam Scheerwolde de aftrap en begonnen we lekker te voetballen. De eerste twintig minuten gingen wij gelijk op. MSC had een klein overwicht, maar wij deden goed mee.Via een speler van MSC kwam de bal bij Albert terecht, maar doordat dezelfde MSC-speler hard doorliep op Albert was hij genoodzaakt de bal terug te spelen op onze keeper Rob. Alleen deed hij dat veel te zacht, zodat de MSC-speler de bal kon onderscheppen en in doel schoot. Wij stonden dus met 1-0 achter. Na wat gemekker op elkaar trapte Scheerwolde weer af. We probeerden ons goede spel weer voort te zetten, maar konden niet voorkomen dat MSC toch nog twee maal scoorde voor de rust.

In de kleedkamer werd alles weer even op een rijtje gezet en we zouden er weer stevig tegenaan gaan. Dit resulteerde in het begin van de tweede helft in een klein overwicht voor Scheerwolde. Wij waren sterk aan de bal en er werd goed getikt. Dit resulteerde in een paar redelijke kansen voor Mike, maar telkens zat de keeper er net met zijn handen aan. Ook Peter kreeg enkele goede kansen: een afstandschot werd net overgetikt door de keeper. MSC kreeg ook nog een kans en die wisten ze ook te benutten. Ze kregen ook nog een vrije trap op zo’n twintig meter van het Scheerwolder doel. Nadat de vrije trap was genomen vond Wilco het nodig de bal met de hand weg te slaan en hierdoor kregen we ook nog een penalty tegen. Deze werd door MSC goed benut en was het 5-0 voor MSC. Na de aftrap ging de bal over de vleugel naar Hendrik. Hij trok de bal voor, maar de laatste man van MSC raakte de bal met de hand aan en de scheidsrechter was consequent en legde de bal op de stip. Mike nam de penalty en schoot hem dwars door het midden, snoeihard het doel in. Dit doelpunt was om de eer te redden. We verloren met maar liefst 5-1 van de koploper en staan wij weer met beide benen op de grond.

We willen Peter, Ferry en Hendrik bedanken voor het meespelen deze morgen. Helaas was Martijn weer niet uit zijn bed te branden. Hij vond het slapen belangrijker dan zijn teamgenoten!

Edwin L.

Verslag MSC