jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

7-04-2002 Oldeholtpade 5 - MSC 4 uitslag: 3 - 0

Vandaag met een elftal van start wat qua bezetting op volle sterkte was, 15 spelers, maar verder kan ik er kort over zijn. Om met de woorden van Herman te spreken het was een collectief FALEN.

Al na 5 min spelen werd er door gebrek aan organisatie, door de tegenstander gescoord 1- 0. Ongeveer 15 min later verliet de keeper van Oldeholtpade geblesseerd het veld, en nam een speler zijn plaats over, normaal gesproken zou je daar van moeten profiteren maar bij de mannen van M.S.C. was dit vandaag niet het geval.  In de 32 min kregen ze een "klungelgoal" tegen en kwam de stand op 2- 0. Er was geen middenveld, maar meer een "zwart gat" en een eventueel duel draaide op niets uit. Jammer genoeg kreeg de tegenpartij teveel kans om te voetballen, maar gelukkig was daar het fluitsignaal voor rust.

Na de thee en waarschijnlijk, zo ik mij kan voorstellen, het nodige gemopper en goedbedoelde tactische adviezen was het tijd voor de tweede helft. De wissels waren ingezet en er kon weer gevoetbald worden, helaas was de toon gezet want ook de tweede helft werd er niet gescoord aan M.S.C. zijde. De tegenspelers liepen heerlijk te voetballen en vonden elkaar bijna blindelings, wat resulteerde in een goal, na een goed samenspel 3- 0. Op en een of andere manier wilde de spirit bij de mannen niet komen, en het beetje geluk liet ze ook in de steek, dus al met al een wedstrijd die we snel willen vergeten. Sorry mannen ik kon er deze keer niet iets mooiers van maken, maar hoop de volgende keer op een in ieder geval mooiere wedstrijd en het liefst met winst. Maar je kunt ook teveel willen natuurlijk.

Groeten Anja Ruiter.