jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

09-12-2001 MSC 4 - v.v. Steenwijk 4 uitslag: 3 - 3

Vandaag speelden we alweer de laatste wedstrijd van het jaar 2001 en zijn we inmiddels met de returns begonnen. We ontvingen op het hele slechte en bevroren veld de jongens uit Steenwijk, die net als ons met een te kleine selectie de kleedkamer in gingen.(Ook een feestavond gehad ???) Dit resulteerde dat tijdens de wedstrijd één Steenwijker te veel uitviel waardoor ze met 10 man verder moesten.

Door de nachtvorst begonnen we met een echte koude start. Met als gevolg na vijf minuten een koude douche, door geklungel van iemand in de verdediging (die om zijn hoge leeftijd niet bij de naam genoemd wil worden) een doelpunt om de oren. (0-1) We waren nu wakker en begonnen aan de jacht op de gelijkmaker. We kregen een paar kansen die tot ergernis van alle msc-ers door gebrek aan geluk doel misten. We hadden grote problemen op het middenveld (een bekend probleem), waar we de eerste helft de slag hebben verloren. Met de stand 0-1 gingen we naar de kleedkamer waar we aan de warme thee gingen.

Na de pauze bleef Aaldert geblesseerd in de kleedkamer achter. Hij werd vervangen door de GASTSPELER Wim Wijntjes. Louis verving Wim als grensrechter. Het begin was wervelend en we konden de tegenstander onder druk zetten. Dit resulteerde in een doelpunt na tien minuten, waarbij de grensrechter voor buitenspel vlagde. De scheidsrechter wuifde het appel weg en keurde het doelpunt goed. Toen begon het.... Na blijvend aandringen van de Steenwijkers ging de scheidsrechter door de knieën terwijl alle msc-ers klaar stonden voor de aftrap. En ja..hoor het was weer zover het doelpunt werd onterecht afgekeurd. Na al die commotie werd de wedstrijd hervat. Door een betere bezetting op het middenveld werd er beter gespeeld dan voor de rust. Door wat door te zuren kreeg een speler van Steenwijk in de 20e minuut een gele kaart. En werden we in de 25e minuut verrast door tegen de verhouding in nog een tegendoelpunt.(0-2) De aftrap erna werd perfect uitgevoerd en stond de stand binnen de minuut op 1-2 door een doelpunt van Otto. Dit was het sein voor de volgende aanvalsgolf, en werd in de 35 minuut beloond door een doelpunt van Herman uit een serie perfecte hoekschoppen van Marc. Uiteraard kon Wim zijn mond niet houden en kreeg hiervoor in de 40e minuut ook een gele kaart. Vlak voor tijd scoorde de Steenwijker aanval van een zeer grote afstand in het lege doel. (2-3) De heren van Steenwijk dachten de drie punten al in de zak te hebben. Maar Otto dacht er anders over en schoot in één van de laatste minuten de gelijkmaker erin. (3-3)

Al met al zijn er ons twee punten door de neus geboord en hebben we op karakter één punt binnen gesleept. De jongens uit Steenwijk hebben gezien de hele wedstrijd die ene punt wel verdiend.

Groetjes,
Jacob

Verslag vv Steenwijk