jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

18-11-2001 Willemsoord 4 - MSC 4 uitslag: 0 - 3

Op deze zondag zijn we met een grote spelersgroep (16 man) vertrokken naar Willemsoord. De voorspelde regen bleef gelukkig uit en de grasmat lag er redelijk goed bij, alleen op de hoeken zeer drassig.

Na de het eerste fluitsignaal begon de eerste helft met de aftrap van Otto. In de lijn van de afgelopen weken viel er na ongeveer 10 minuten weer een tegenstander geblesseerd uit. Maar gelukkig was Jacob niet in de buurt en had ook deze keer weer niets gedaan. Dit bleek wel want de speler had last van zweepslag. En wij als sociaal elftal deden uiteraard hetzelfde want 5 minuten later viel Jan-Willem uit met een hamstring blessure. Bert Boer nam zijn plaats goed over. We kregen een paar kleine kansjes van onder andere Paul op de lat en Otto op de paal. De overige schoten op het doel werden door de keeper van Willemsoord, (voor kennersDe Isak), gestopt tot ergernis van de MSC-ers. Vijf minuten voor de thee maakte Marc een eind aan de 0-0 door de bal in de rechter kruising te schieten.

In de rust vertelde de grensrechter en de reserve wisselspeler Willem Haasjes dat Paul en Aaldert gewisseld werden gaan en dat Jarno en Herman in hun plaats kwamen. Na het echte kopje met thee werd er weer gestart met de tweede helft. De echte kansen bleven uit en na 10 minuten kwam het geheime wapen Jan in het veld en kon Jacob douchen. In de 30 minuut schoot Marc de bal op de paal en werd het werken twee minuten later beloond door een doelpunt van Jarno. (0-2). Martin maakte het de verdediging van Willemsoord door zijn kopsterke inzet nog aardig lastig. in de laatste minuut werd de eindstand bepaald. Herman speelde de keeper buiten de 16 meter uit en ronde af. (0-3)

Gezien de wedstrijden van de afgelopen weken zijn we nu weer wat beter gaan spelen. We zijn op de goede weg.

Groetjes,
Jacob

Verslag Willemsoord