jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

28-10-2001 MSC 4 - Oldeholtpade 5 uitslag: 2 - 0

De thuiswedstrijd was op het nieuwe wetra-veld en niet op het beach-voetbalveld er naast en dat was wennen gras in plaats van een zandplaat.

Het zonnetje scheen en we begonnen vrij rustig. De jongens van Oldeholtpade speelden erg gemakkelijk de bal rond, maar konden desondanks geen vuist maken. Dit kwam uiteraard door ons spel. We begonnen langzaam in ons eigen spel te komen, wat resulteerde in een hoekschop die met een kopbal van Jacob werd afgerond. Helaas was de keeper alert en pakte de bal op de doellijn. Maar dit was het begin van een sterke periode. Door het vroege jagen en storen kwamen we in de 20e min. door Jacob aan de bal, waarna Wim de bal voorzette en Otto de bal over de uitlopende keeper kopte de 1-0. De rest van de eerste helft ging op en neer zonder echte kansen aan beide zijden. Dit werd tot groot genoegen van de toeschouwers en wissels doorbroken door een voorzet van Jarno. BertT. bereikte al glijdend de bal, waarna deze in het doel verdween. (2-0) Vijf minuten later was het pauze.

Na de pauze bleven Jacob en Jarno achter in de kleedkamer ze werden vervangen door Marc en Aaldert. Willem Haasjes verruilde zijn back plaats voor de vlag en in zijn plaats kwam Bert B. De tweede helft was wat spannender maar echte hele grote kansen bleven uit. De tegenstander kon de achterstand niet meer goed maken geen vuist maken en de conditie was bij hun niet voldoende. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld. Het bleef 2-0. De punten zijn weer binnen. Dit werd in de kantine gevierd met hapjes en drankjes.

Louis die deze week vrij had gekregen omdat er meer dan genoeg beschikbare spelers waren, ging ook douchen. Om toch in conditie te blijven speelde Louis met de zondagochtend groep mee, maar was tevens beschikbaar om nog in te vallen. Grote klasse L.van Zanden. Tot donderdag op de druk bezochte training.

De nr.5
Jacob.