jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

07-10-2001 MSC 4 - Zuidwolde 8 uitslag: 5 - 2

Voor aanvang van de wedstrijd werd een minuut stilgestaan bij het overlijden van het zoontje van een speler van de tegenstander, waarna het beginsignaal werd gegeven. Vandaag een wedstrijd met het elftal op volle sterkte, wat niet gezegd kon worden van het veld, het leek af en toe wel beachvoetbal, zoveel zand.

Het begin van de eerste helft verliep wat stroefjes, de mannen moesten nog wat in het spel komen waarschijnlijk.Na zo'n 10 min. spelen werd er een overtreding gemaakt door Zuidwolde en kreeg M.S.C een vrije trap, genomen door Otto, jammer genoeg helemaal uit de richting naast doel. Een kans op doel voor de tegenstander gelukkig ook naast, maar in de 14de min een pass van Herman op Jacob, die hem mooi in de kruising schiet 1-0. Na een aantal kansen, die niet echt uit de verf kwamen, scoorde Herman met een mooi schot op doel 2-0. Bijna direct daarna bleek dat keeper Wiel een engeltje op het doel had zitten, want een hard schot van de tegenstander belandde op de lat. Tijd voor een wissel, Otto ging herstellende van een griep het veld af en Aaldert nam zijn plaats over. Na nog een paar kansen over en weer was het tijd voor een kopie thee.

Na rust had Willem gewisseld met Wim en kon de "strijd" weer beginnen. Herman dacht te scoren, zo'n twee meter voor open doel, maar schoot over. Knap hoor, moet je kunnen. In de 51ste min. maakte Herman z'n eerdere foutje goed door na een pass van "snelle Paul" te scoren 3-0. Na 56 min. spelen scoorde de tegenstander, met een mooi opgezette aanval de 3-1. Wat een paar min. later werd beantwoord met weer een goal op naam van Herman 4-1. Hierbij werd het niet gelaten want uit de kluwen spelers voor de goal van de tegenstander werd nog eens gescoord, dit keer door Martin, waardoor de score op 5-1 kwam. Door een beetje geklungel achterin, communicatiestoornisje ??, kon Zuidwolde nog een keer scoren en bracht de stand op 5-2. Wim hoopte ook op een puntje achter zijn naam, maar poeierde de bal loeihard op de onderkant lat, en werd er niet gescoord, en ging M.S.C 4 met een 5-2 stand naar de kleedkamer. 

Groetjes Anja Ruiter.