jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

09-09-2001 v.v. Steenwijk 4 - MSC 4 uitslag: 0 - 3

Door de te grote spelersgroep en andere werkzaamheden was de redactie met al haar reporters niet in staat om de openingswedstrijd in en tegen Steenwijk te verslaan. Dus werd er aan de heer van Zanden (voor bekenden Louis) gevraagd om zijn voetbalkennis te tonen in een wedstrijdverslag. Na enkele weken leverde Louis het onderstaande verslag in.

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen ging niet door omdat de tegenstander zich teruggetrokken had. Deze wedstrijd was wel even wennen omdat er een paar nieuwe spelers erbij gekomen zijn. De wedstrijd werd met veel inzet begonnen, zodat we na tien minuten met 1 - 0 voorkwamen door een doelpunt van Herman. Steenwijk probeerde van alles om een doelpunt te maken, waardoor wij meer ruimte voorin kregen. Door die ruimte kreeg Richel de 2-0 op het scorebord, wat tevens de ruststand werd.

In de rust werd er gewisseld. Dit resulteerde niet in minder spel van onze kant. Herman kon zelfs de eindstand van 3-0 in de boeken zetten.

Louis.

Redactie:
Met een "paar" nieuwe spelers in vergelijking van vorig jaar met het zesde staan er 13 nieuwe namen in de spelersgroep. De teruggetrokken tegenstander is Steenwijkerboy's.
Louis bedankt voor je verslag.