jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

13-09-2012 FC Meppel C2 - SVN C2 uitslag: 15 - 0

De laatste wedstrijd in deze bekerronde. Bij gelijkspel of winst gaan we door in de beker. Vooraf aan het toernooi was er duidelijk gemaakt, dat de bekerwedstrijden als gewone oefenwedstrijden worden gezien. Met 2 gewonnen wedstrijden en deze laatste in het verschiet, wordt het wel steeds spannender en ook leuker. Met een gelijk spel of meer gaan we door.

De wedstrijd startte, we gingen gelijk in de aanval. Van een spannende wedstrijd was niet lang sprake. Binnen enkele minuten werd er al gescoord en dat ging gestaag door. Dit was voor geen spannende en flitsende wedstrijd, want het was een zeer ongelijke strijd. Deze strijd was snel gestreden, al bleef SVN toch voetballen. Dit maakte het toch nog tot een wedstrijd.

Het score verloop was één kant op, Hicham opende de score en zette snel de 1-0 op het bord. Vervolgens was Lars met 2-0, 3-0 , 4-0 en later nog de 6-0 en de 9-0. Maarten zette de 5, 10 en 11 op het bord. Stijn liep en liep, werkte hard net als de rest, zijn beloning doelpunten (nummer 7, 8 en 15) Onze laatste man kreeg ook enkele kansen en hij wist nummer 12 en 14 binnen te schieten. Stan was met doelpunt 13, de laatste op de lijst.

Uiteraard hebben alle jongens goed gespeeld en hard gewerkt. Het was goed te zien dat iedereen bleef samen spelen. Dat is knap, want bij zo'n voorsprong wil iedereen graag een doelpunt maken. We bleven lekker tikken en hielden de koppies er goed bij, want keeper Justin had de tweede helft geen enkele bal in zijn richting zien komen. Dit komt echt bijna nooit voor. De verdediging bleef bij de les en daardoor bleef de tegenstander onderdruk. De voorronde in de beker is voorbij, nu gaat deze competitie echt beginnen. Ben benieuwd wie de volgende tegenstander zal zijn.

Top heren, nu gaat de competitie beginnen, hopelijk gaan we hier ook de punten pakken.
Succes zaterdag,
Jacob

Foto's