jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

24-08-2012 Staphorst C2 - FC Meppel C2 uitslag: 3 - 5

Vandaag was het de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Het nieuwe C2 was nog nog niet helemaal compleet, er waren drie gastspelers, die wel mee wilden doen. Voor de verslaggever is het nog wat lastig, de meeste gezichten en bij behorende namen zijn nieuw, maar met de hulp van de andere supporters is het toch gelukt.

Voor de aftrap was er één minuut stilte voor het overlijden van iemand van Staphorst.
Na het startsein van de scheidsrechter, die een goede wedstrijd floot. Begonnen de jongens te ballen en tegen 10 gastheren was er een duidelijk overwicht van FC Meppel. Het spel was nog wat onwennig, maar dat is logisch. Het is ook de eerste wedstrijd samen en na 2 gecombineerde trainingen van C1 en C2.  Binnen 5 min was het raak, Koen maakte de 0-1, de eerste in het bekertoernooi. De gelijkmaker volgde 5 min later (1-1), Vlak daarna kwam ook de elfde speler van Staphorst het veld op, dit maakte voor het wedstrijd beeld geen verschil. We bleven beter en kwamen dan ook in de 25e min. verdient op een 1-2 voorsprong. Deze keer maakte Stijn zijn eerste van dit seizoen. De wedstrijd ging wat op en neer met een paar leermomenten voor de verdediging, dit leverde de 2-2 op. Het zag er toch wel belovend uit. Vlak voor de pauze was het Miqhel en Jasper die scoorden, de een nog mooier dan de andere. De voorsprong van 2-4 was met de rust ook verdient.

Na de rust kwamen de toppers uit Meppel direct in de problemen en stond er na 2 min. de 3-4 op het bord. Een paar aanvallen later en werd de laatste goal van de dag aangetekend de 3-5. Met 2 doelpunten verschil hadden de gastheren uit Staphorst, het geloof op de winst verloren. De strijd was gestreden en er werd van beide kanten lekker gevoetbald. De goed fluitentende scheidsrechter floot voor het einde van de wedstrijd. Nu  lekker douchen en de  eerste 3 punten in de tas mee naar Meppel.

Jongens grote klasse voor het vertoonde spel, voor de eerste keer samen. Top.
Ik wil ook de gastspelers Hessel, Jasper en Koen bedanken voor hun inzet, grote klasse.Groet,
Jacob.