jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

25-05-2003 MSC 4 - Emmelloord 6 uitslag: 2- 1

Op deze laatste competitiedag van het seizoen speelden we thuis tegen Emmeloord. Een tegenstander waar we het altijd moeilijk mee hebben. Door een hele waslijst van geblesseerde spelers waren er maar liefst vier gastspelers, die wij langs deze weg nogmaals hartelijk danken. Met Hans Stam, Ab Schuphoff en Klaas Rijkens werd aardig wat ervaring in het elftal gebracht. De vierde gastspeler is keeper Mike Zoombelt. Om het team compleet te maken deed Bertus ook mee.

Dan gaan we nu over tot het verslag van onze geblesseerde Wim W. en Jacob.

Na ongeveer tien minuten valt de Haas (Willem H.) geblesseerd uit en moet Klaas al invallen. Na ongeveer 20 minuten moet Mike een mooie redding verrichten om zijn doel leeg te houden. In de 23 minuut komt MSC met de schrik vrij, na een mooie aanval van Emmeloord. Dit alles mocht niet helpen en opent Emmeloord in de 25 minuut de score 0 -1. Een kleine vijf minuten later kreeg Wilco de kans om de stand gelijk te trekken, helaas ging dat niet door. Zo bleven tot aan de pauze tegen een achterstand aankijken.

Na de pauze en wel in de 50e minuut zette Klaas de bal voor en schoot Aaldert hem strak achter de doelman van Emmeloord. (1-1) Het spel bleef op en neer gaan met kanjes aan beide kanten. In de 65e minuut moet de keeper van Emmeloord alles bij zetten om de kans van MSC te weren, met in de 66e minuut een grote kans van Wilco. Emmeloord miste in de 75e minuut een hele grote kans, volgens de kenners was het uit een buitenspel positie. Tien minuten voor tijd kopte een verdediger van Emmeloord de bal achter de doellijn weer het veld in. Helaas zag de scheits- en grensrechter het niet. Uit de herhaling zou blijken dat hij wel degelijk over de lijn is geweest.  Zo bleef het één tegen één. In de laatste minuut kreeg Herman de kans om het af te maken, maar hij raakte de buitenkant van de paal. En een paar seconden voordat Jacob Hoevenberg afwilde fluiten, maakte Wilco de winnende treffer. (2-1) Ook de laatste wedstrijd werd winnend afgerond.

De grensrechter Ab en Esau willen wij ook bedanken voor hun getoonde vlagkunsten. Na de wedstrijd werd de seizoen afsluiting gevierd met een barbecuefeestje, hier is fotoverslag van gemaakt, wat binnen kort ook op deze site is te zien.

Groetjes,
Wim W.