jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

02-03-2003 MSC 4 - IJhorst 3 uitslag: 1 - 2

Vandaag was het weer zover, we mochten voor het eerst na de winterstop de wei weer in. De zes punten wedstrijd met de naaste concurrent in gedachte gingen we het veld op.

We begonnen direct aanvallend en voor we het wisten werd er in de derde min. de eerste goal gemaakt. Helaas was het onze keeper Wiel die kon vissen in het net. (0 - 1) We waren als team geschrokken want achter staan was ons niet echt vaak overkomen dit seizoen. Met hard werken kregen we weer geloof in de winst. Dit werd beide beloond, want na tien minuten kwamen er kansen en kansjes. Jacob kwam alleen voor de keeper, maar en niet langs. Even later volgde er een kopkans van Jacob. Deze ging tot verbijstering van de supporters en wissels naast. De andere spitsen Herman en Wilco kregen ook hun kansen. Tussentijd werd Wiel ook nog aangeschoten, maar die geeft niet gauw op en speelde dan ook door. Vlak voor rust viel de gelijkmaker. Herman tikte de bal onder de keeper door. (1 - 1)

In de rust ging Bertus douchen en nam Louis zijn plek over. De eerste helft deden we bijna helemaal over. Na ongeveer zeven minuten scoorden de gasten weer, na een verdedings fout. Nu stond er 1 - 2 op het bord. Het was nu ook weer te zien dat we met de eerste wedstrijd na de winterstop bezig waren. We maakten te veel fouten en ook werd de bal te veel gebracht. In de 70e min. kwam Aaldert voor Otto in het veld. We creƫerden druk. Dit leverde enkele kansen op, maar de bal wilde er niet in. Vlak voor tijd kreeg Aaldert nog een onverwachte kans. Hij was zo onverwacht, dat hij hem over het doel wist te krijgen.

Nu is de kloof tussen ons en IJhorst geslonken in plaats van gegroeid. Als we nu niet te veel punten laten liggen. Kunnen we IJhorst voor blijven. Al met al blijft het wel spannend in de competitie.

Groetjes,
Jacob

Voor diegene die het nog niet weet de training is al weer begonnen: donderdag 20:00