jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

27-10-2002 MSC 4 - Wacker 4 uitslag: 2 - 0

Vandaag na een uur langer slapen, begonnen we tegen Wacker. Met een uitgedunde selectie gingen we de strijd aan.  Er zaten vier geblesseerde spelers op de bank, waarvan er twee langdurig zijn uitgeschakelt en de overige twee waren er voor noodgevallen. Ja, op een echte bank, want we speelden op veld  9, waar echte dug-outs staan. Met dit stormachtige weer is dat geen luxe. De wedstrijd zelf was tam, rommelig en met aan beide kanten in het begin een paar kansjes. Onze Wiel had niet veel te doen, maar wat ie moest doen was dan ook foutloos. Na een half uur spelen raakte Wilco geblesseerd en moest vijf minuten later het veld verlaten. Jarno nam zijn plaats over en ging Aaldert vlaggen. Met de stand van 0 - 0 gingen we de kleedkamer in.

In de pauze ging Willem Ha. eruit en kwam Aaldert binnen de lijnen. Inmiddels ging Jacob zich omkleden om toch nog in te vallen.

In het begin van de tweede helft begonnen de gasten met de wind in de rug wat meer aan te dringen. Na 12 minuten spelen verving Jacob net weer fitte Alwin, die onwennig op de linkerkant had geopereerd. We begonnen voorin meer ruimte te krijgen en kon Jacob aan de linkerkant een aantal keer doorbreken en voorzetten, waar helaas niet uit gescoord werd. Maar niet getreurd, na een half uur spelen maakte Aaldert  Wacker het toch te moeilijk en maakte de bevrijdende 1 - 0. Vijf minuten later is het weer raak Jacob speelde vanaf links naar Wim W. die op de rand van de 16 meter stond. Wim speelt gelijk door naar Bert .T en hij kreeg de bal achter de keeper (2 - 0). Dat was voor iedereen en zelfs  een grote verrassing. Nu was het helemaal gespeeld we kregen nog een paar kansen Jacob onderkant lat en Otto zou twee keer buitenspel hebben gestaan waardoor die goals gekeurd werden. En zo stond er na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter H. B. de 2 - 0 op het bord.

We vergeten deze wedstrijd snel en we houden de punten in Meppel.

Jacob.

P's
Een foutje in het verslag van vorige week: de eigen goal van Oranje Zwart moet zijn: gemaakt door Wilco.
Wim had waarschijnlijk zijn bril een beetje beslagen, maar hij heeft het wel zelf gerectificeerd.