jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

20-10-2002 MSC 4 - Oranje Zwart 2 uitslag: 7 - 2

Ter inleiding: dit verslag is gemaakt door Wim W, die mee voetbalde en derhalve niet in de gelegenheid was de doelpunten, acties en tijden te noteren. Mochten er derhalve feitelijke onjuistheden in dit verslag zitten, dan verzoek ik u uw begrip hiervoor.

Op deze frisse en zonnige zondag moesten we aantreden tegen Oranje Zwart. Een tegenstander waar een enkeling toch wel wat angst voor had. Zeker omdat het een inhaalwedstrijd betrof, waar mogelijk spelers van hun eerste opgesteld zouden kunnen worden. Het zou allemaal anders lopen.....

De startopstelling van vandaag zag er als volgt uit: Doel Wiel; achter Louis, Win He, Bert B, Wim W; midden Alwin, Otto en Marc; voor Bert T, Wilco en Aaldert. Op de reservebank namen plaats Jarno en Willem Ha, terwijl Paul (nog steeds geblesseerd) de vlag ter hand nam.

Het eerste kwartier was er één van aftasten, waarbij onze tegenstander toch wel indruk maakte. Toen vielen eigenlijk vrij plotseling de doelpunten als rijpe appeltjes. Binnen 25 minuten stond er een 5-0 score op het bord, door doelpunten van achtereenvolgens Wilco, Bert T, Wilco, Otto en Marc (een prima vrije trap). Bert B trof ook eenmaal het doel en wel vlak voor het rustsignaal. Wiel kon roepen wat hij wilde, Bert B kopte de bal langs zijn eigen keeper in het lege doel.... Ruststand 5-1.

De tweede helft begon met Jarno op de plaats van Alwin, die op zijn beurt de positie van Otto bezette, die in zijn trainingspak op de reservebank plaats nam. Wij trapten de bal af en al snel werd deze ingeleverd bij de tegenstander, die bij de eerste beste aanval 5-2 scoorde. Paniek zou bijna toeslaan, het spel leek gedurende 10 minuten nergens naar totdat Wilco de 6-2 maakte. Vanaf dat moment werd de wedstrijd weer gecontroleerd en werd er geen kans meer weggegeven. Aaldert maakte plaats voor Willem Ha en op een diepe pass van Marc spurtte Bert T op volle snelheid achter de bal aan en scoorde zijn tweede: 7-2! Dit was tevens de eindstand. Tot op heden hebben we de volle winst uit vijf wedstrijden gepakt, een prima prestatie!

 Wim W