jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

16-05-2004 MSC 5 - Olyphia 3 uitslag: 3 - 1

Kleedkamerbreed tapijtNa het inleggen van een kamerbreed tapijt in de kleedkamer, voor de vertrekkende spelers, ondersteund met elftalfoto’s aan de deuren ter verduidelijking wie, waar moest douchen. Op naar het heilige gras voor de strijd om de kampioenstitel, onder aanmoediging van de bijna vaste supportersgroep.

De eerste 10 minuten werd er weinig echte actie gezien, behalve door een poging van Aaldert op een afscheidsgoal, helaas ging deze in het vangnet. Na een paar kansen van M.S.C., die elke keer net tekort kwamen, maakte Jacob de eerste bevrijdende goal door de bal gelukkig op de voet te krijgen, na een mislukte poging van Aaldert, en bracht netjes de score op 1-0. Nog tijdens het wegebben van het overduidelijke gejuich en getoeter (luchthoorn van Greet W) maakte Olyphia bijna vanuit een counter een tegengoal, zodat iedereen snel weer met de voetjes op de grond stond. De voorsprong moest toch echt iets groter worden dan één. Want de tegenstander wilde niet zonder slag of stoot de mannen van M.S.C. kampioen laten worden en het spel van M.S.C. was ook niet echt van hoog niveau. Last van spanningen zeggen we dan maar, dus er moest toch echt een schepje bovenop. Na een half uur spelen en wat kansen over en weer kon Wilco de 2-0 scoren, op een assist van Jacob, waardoor er iets minder druk op de schouders van de mannen lag. Met deze score betrad M.S.C., na de voeten te hebben geveegd, de kleedkamer.

MSC 5 Kampioen 2003 - 2004Na een welverdiend bakje thee ging de strijd weer verder, hopende misschien het verschil met de tegenstander nog iets te vergroten. Na 60 min. voetbal, wat qua niveau aan elkaar gewaagd was, scoorde Arno de 3-0 nadat in 1e instantie Alwin de bal niet lekker raakte, weer iets meer ademruimte voor M.S.C. Maar Olyphia liet zien zich nog niet gewonnen te geven want door ongeorganiseerd voetbal van van onze kant, scoorde de tegenstander makkelijk en kwam de stand op 3-1. De tegenstander liet zien dat ze hun mannetje stonden en gaven de mannen van M.S.C. geen ruimte teveel om tot scoren te komen, wat ook niet meer lukte. Er werden enkele kansen gecreëerd, maar niet afgemaakt. Olyphia hield kranig stand. Eindelijk kwam na 90 min. spelen het verlossende fluitsignaal, en werd er volop gejuicht, gesprongen, gekust en gefeliciteerd. Kortom een uitbundige menigte vierde het behaalde kampioenschap, de tweede keer op rij, voor M.S.C. 5. Dit werd uiteraard gevierd met het nodige gerstenat, enz, enz.

Groetjes,
Anja Ruiter. 

Feestverslag - Media aandacht - Foto's