jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

02-05-2004 Veno 4 - MSC 5 uitslag: 0 - 5

Vandaag stond de inhaalwedstrijd uit naar Vollenhove op het programma. Een aantal geblesseerden en een paar vakantiegangers zorgden vooraf voor personele problemen. Dit werd onderleiding van onze "Dick" ( voor buitenstaanders Willem H.) goed opgelost door tijdig een goed duo in huis te halen. Het duo Jannes de Lange en Rob Kollen stond garant voor een stevige en solide verdediging en een dynamisch middenveld. Met de domper van 2-2 tegen Kraggenburg in het achterhoofd was dit geen verkeerd uitgangspunt. 

We waren dus in totaal met elf spelers en één grensrechter/speler, waardoor Willem voor het eerst geen lastige keuzes hoefde te maken met het inbrengen van wissels, deze waren er dus niet! We begonnen fanatiek met de wedstrijd en kregen vlot kansjes en enkele kansen. Het geluk zat niet mee en de foutjes die de gastheren maakten werden tijdig gecorrigeerd, waardoor het de eerste helft eindigde zoals het begon 0 - 0. Er waren weinig hoogte punten al kopte Jacob uit een voorzet van Rodney de bal bij de keeper recht in de handen en schoot Jacob op de lat. Verder was het naast, over of in de handen van de keeper.

We gingen dan ook teleurgesteld de kleedkamer in, wachtend op een kopje thee. In de pauze werd het duidelijk, we moesten na de pauze zo snel mogelijk de score openen, anders kon het nog wel eens moeilijk worden. Dit knoopte Rob goed in zijn oren en zorgde al na drie min. in de tweede helft  voor de openingstreffer (0-1) We bleven druk zetten en wilden de score opvoeren. Dit lukte pas na een kwartier spelen. Rob sprong op de vijf meter lijn met de keeper mee, raakte de bal genoeg, waarna deze in het doel belande. (0-2) De gastheren wisten nu dat vandaag de tweede thuisnederlaag een feit was. We bleven kanzen creëren, maar wisten pas in de 80e min te scoren. Het was een niet te missen kopbal van Jacob op een assist van Rob. (0-3) Rodney stoomde acht min. later op en schoot vanaf de 16 knap de 0-4 in de verre hoek binnen. In de laatste min. schudde Michel alle frustraties van zijn huidige vorm en gemiste kanzen van  zich af en zette de laatste goal op zijn naam.  

Lang deze weg willen wij de gastspelers bedanken voor hun inzet en Greet voor het bijhouden van de stand en belangrijke gebeurtenissen, wellicht tot volgende week.

Groetjes,
Jacob 

Komende zondag uit naar Oosterstreek met weer een finale, dus komt allen !!!