jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

25-04-2004 Kraggenburg 4 - MSC 5 uitslag: 2 - 2

Vandaag moest er uit gespeeld worden tegen Kraggenburg waarvan de vorige strijd gewonnen werd met 6-1, dus eigenlijk alle reden om opgewekt te zijn. Dat was echter niet zo, de stemming was zelfs een beetje gespannen te noemen, de normaal gesproken humor was wat timide, maar goed er hangt natuurlijk wel een kampioenstitel in de lucht.

Met mooi weer en de nodige supporters, ook voor de tegenstander, werd er begonnen aan de strijd. Na zo'n kwartier spelen leek het erop dat Kraggenburg sterker was en M.S.C. te mild. Door een verdedigingsfout, werd Wiel bijna verrast met een tegen goal, maar dit liep met een sisser af. Tien minuten later kwam het wel tot scoren, Michel kreeg de bal lekker op de voet en scoorde de 0-1.Alwin verdraaide na 30 min. spelen zijn knie en verliet geblesseerd het veld, en nam Roland zijn plek over. Na 41 minuten spelen werd Michel behoorlijk gehinderd in zijn spel en vastgehouden, in het strafschopgebied, dus terecht werd de bal op de stip gelegd. Michel scoorde makkelijk de 0-2. Met deze voorsprong gingen de mannen de kleedkamer in, voor een hoognodige peptalk of strategische bespreking ahum. Dit was in ieder geval hard nodig, want het voetbal niveau van de mannen lag erg laag, en het voetbal ritme van vorige week was ver te zoeken. Het voetbal moest beter worden anders konden de mannen van Kraggenburg de wedstrijd nog wel eens naar hun hand zetten, ondanks hun achterstand.

Het gevreesde werd waar, na 65 min. speeltijd, rommelig voetbal en de verdediging uitgespeeld scoorde Kraggenburg uit een voorzet gevolgd door een kopbal, de 1-2. Het leek erop dat dit een soort van genadeklap was voor de mannen van M.S.C. want het voetbalspel werd er niet beter op. Even leek er een kans op meer voorsprong voor MSC door een kopgoal, maar deze werd afgefloten terwijl de bal onderweg was naar het net, buitenspelsituatie. Al voetballend waren er meer kansen aan de thuisspelende kant dan bij M.S.C, wat resulteerde in de gelijkmaker voor Kraggenburg een minuut voor einde wedstrijd, deze werd uiteraard met veel gejuich en net zoveel getier, teleurstelling, en boosheid ontvangen. De scheidsrechter floot af en de mannen van M.S.C. gingen teleurgesteld en gedesillusioneerd richting douches. Jammer dat de nodige punten zijn blijven liggen, maar ondergetekende is van mening, dat M.S.C. weer met beide voetjes aan de grond staat, en alle vertrouwen heeft dat de mannen de titel kunnen halen, als ze maar blijven voetballen!!!! KOP D'R VEUR!!!!

Groetjes,
Anja Ruiter