jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

22-02-2004 MSC 5 - Boyl 3 uitslag: 8 - 2

De eerste wedstrijd na de winterstop stond op het programma en wel thuis tegen Boyl. Iedereen dacht aan revanche, want de eerste wedstrijd van dit seizoen gingen we onder in Boyl. We waren toen beter maar scoorden één keer en Boyl scoorde drie keer, dus verlies je. Dat wilden we niet weer meemaken.

Op een mooie koude zondagmorgen begonnen we fanatiek met een gehavend team tegen Boyl. Het gevolg was een groter aantal supporters langs de kant waaronder de geblesseerden Alwin, Bert, Hans en Jacob. Verder zijn Marc en Wilco langdurig geblesseerd. Ook was het vaste groepje vrouwen compleet. (Anja en Greet) Deze mag uiteraard groter worden. We kunnen de steun langs de kant wel gebruiken.

De scheidsrechter floot,  we trapten af en begonnen gelijk met de aanval. Dit resulteerde in de tiende min. in de 1-0 voorsprong door Michel. De gasten trapten vervolgens af en dachten dit kunnen wij ook. Binnen het strafschop gebied werd de vrije man gevonden, waarvan wij aan de kant dachten dat het buitenspel was,  vlagde Willem H. niet en werd er binnen de minuut de 1-1 aangetekend.

Daar stonden we dan, we konden opnieuw beginnen en dachten effe terug aan de openingswedstrijd. (slik) Maar bij een fantastische uitrap van Wiel die Michel bereikte,  legde deze de bal breedt op Aaldert die verwoestend de 2-1 aantekende. De wedstrijd ging rustig verder en we werden in de 28e min. opgeschrikt, een doorgeschoten bal van rechts werd door Roland keurig afgerond. Er stond 3-1 op het bord. In de 33e min. werd de tussenstand van 4-1 bereikt door een doelpunt van Arno na een pass van Roland. Vlak voor de pauze kwamen de gasten behoorlijk dicht bij Wiel, maar deze kansen werden niet benut.

Na de pauze kwam Herwin erin voor Rodney en begonnen de gasten met een offensief.  Met in de zevende min. een grote kans, we waren dus gewaarschuwd. De waarschuwing was tegen dovemansoren want in de 13e min. werd het door laks verdedigen 4-2. Wat de gasten konden konden wij ook, want één minuut later gaf Aaldert een pass op onze spitsen, waar ze net niet bij konden dit gold ook voor de tegenstander en rolde de bal langzaam in het doel. Een doelpunt vanaf 20 meter en geen verwoestend schot maar een rolletje, maar het resultaat was hetzelfde, de bal lag in het net. (5-2) Dit leek de nekslag voor de heren uit Boyl. We bleven rustig aanvallen en hierdoor kreeg Michel in de 26e min. een tweede goal achter zijn naam. (6-2) Één minuut later wisselde Roland zijn plaats met Rodney, die uitgerust verder ging. Na een half uur spelen kwamen we met de schrik vrij , na een counter van de gasten. Tien minuten voor tijd wisselde Louis met Willem H. Zo kon Louis zijn vlagtalent laten zien en Willem zijn voetbal kunsten. Vijf minuten voor tijd kon Michel zijn derde doelpunt op het bord zetten, de 7-2. De eindstand van 8-2 kwam door de tweede goal van de moe gespeelde Arno, die daarna een publiekswissel kreeg. Roland nam zijn plaats over. Maar Roland had pech, de scheidsrechter zag dat er een regenbui aankwam en dat het bijna tijd was, floot af. Roland was teleur gesteld in het feit dat hij geen bal had gekregen bij zijn inval beurt.

Komende zondag de topper uit tegen Oosterstreek. (afgelast)

Groetjes,
Jacob