jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

19-10-2003 MSC 5 - Veno 4 uitslag: 6 - 1

Vandaag de inhaalwedstrijd thuis tegen Veno. Aan de voorbereiding was niets aan te merken want, na de koude douches van de vorige thuiswedstrijd mochten we acteren op het hoofdveld met de daarbij behorende de kleedkamer van het eerste met warmwater. Het scorebord stond aan en een delegatie uit Kraggenburg op de tribune, dus kon de wedstrijd beginnen.

We begonnen wat aarzelend tegen Veno, die dit jaar net als ons een aantal nieuwe spelers had gekocht. Het was een gelijk opgaande strijd maar  we kwamen in de 17e min. op achterstand. Wiel keerde een schot op doel en kwam de bal voor de voeten van de spits uit Vollenhove. Deze dacht de bal binnen te schieten, raakte hem verkeerd en werd op de lijn alsnog ingetikt. Aangezien er niemand van MSC op de doellijn stond en Wiel ook nog verder van zijn goal af lag, was dit buitenspel. Er werd zelfs gefloten door de scheidsrechter, die ook zo oordeelde. Aangezien onze grensrechter de vlag niet hoog genoeg opstak,  veranderde de scheids van mening en keurde het doelpunt alsnog goed. (0-1)

Nu begonnen we aan een sterkere periode en het duurde ook niet lang voordat Jacob de bal voor zijn voeten kreeg en de gelijkmaker scoorde.  Er stond 1-1 en 25 min. op het bord. Even later kregen we een vrije trap aan de linker kant op zo'n 25 meter. Rodney achter de bal en hij kwam, zag en overwon de niet balvaste keeper in de korte hoek, alla Roberto Carlos. (2-1) We gingen door en na zeven hoekschoppen op rij, kreeg Wilco de bal voor zijn voeten. (3-1) Dit alles gebeurde in de 44e min. Wilco wisselde en Kayan kwam er in, kon even aan het gras ruiken, en kon effe later mee naar de thee.

In de pauze werd er rustig de eerste 45 min doorgesproken  en klonk er geen verkeerd woord. De wissels werden doorgesproken en we waren er weer klaar voor. Wilco kwam er weer in. En Rodney bleef aan de kant, Benny (gastspeler) viel in voor Arno.

We begonnen ontspannen aan de tweede helft. De grote groep spelersvrouwen en geblesseerde spelers zagen in de 55e min dat Michel op rechts doorbrak en de stand op 4-1 bracht.  In de 63e min. was het weer raak, Jacob brak op links door, legde de bal breed op Wilco. Zo kwam de stand op 5-1 te staan. Louis werd gewisseld voor Wim W. en Rodney verving Jacob. Het laatste wapenfeit was in de 86e min. Wim W. geeft de bal voor en Kayan werkt met zijn rug de bal in het net. (6-1) Na het laatste fluitsignaal konden we onder de warme douche en werd er nagezeten in de kantine.

We konden tevreden op het bord in de kantine kijken, waar Louis de stand had bijgewerkt. Nadat er een paar keer bier opgehaald was, vond Mies het nodig om de volumeknop weer op de hoogste stand te zetten, waarna we elkaar niet meer konden verstaan. 

Groetjes,
Jacob

Gastspelers en publiek bedankt !
Voor de spelers en de geblesseerden onder ons de training is op donderdag vanaf 20:00