jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

21-09-2003 MSC 5 - Steenwijkerboys 4 uitslag: 2 - 3

Na het debacle van vorige week waren we vol goede moed om de punten in eigen huis te houden, van te voren wisten we dat het beslist geen makkie zou worden, gezien de vorige uitslagen van onze tegenstander steenwijker boys.

We begonnen dus redelijk sterk wat al snel resulteerde in een doelpunt. Michel Drees brak door en maakte beheerst af. 1-0 Een beetje mazzel hadden we wel want de grens van de boys had niet opgemerkt dat het ruim buitenspel was. God straft meteen want na een paar minuten van de voorsprong genoten te hebben was het al weer gelijk na een afstandsschot van ongeveer 20 meter die zeer goed geplaatst was . Toen brak er een periode aan waarin beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd waren. MSC kreeg een paar goede kansen, Herwin kon de 2-1 inschieten maar de keeper kwam goed uit en redde. Alwin had nog een mooie knaller in gedachten maar deze ging net over het doel. Ook de Boys kregen wel een paar kansjes. Al met al werd er niet goed gevoetbald maar slechter dan vorige week kon bijna niet. het lijkt wel hoe beter de tegenstander voetbalt hoe beter wij ook gaan voetballen. Na een dik half uur kwamen wij op voorsprong door een doelpunt van Alwin, maar weer konden wij deze voorsprong niet vasthouden en na een frommel doelpunt van de tegenstander gingen wij met een 2-2 stand de kleedkamer opzoeken.

Na de thee kwam Wilco erin voor wat meer stootkracht.Na 20 minuten in de 2e helft komen we op achterstand door een bekeken lobje van een speler van de tegenstander 2-3 we liepen weer achter de feiten aan. en als het dan niet loopt ontstaan er irritaties die het spel geen goed doen we liepen weer achter de feiten aan. Ondanks enkele kansen van o.a. Jacob kwamen we niet meer aan scoren toe en moeten wij nog steeds op de eerste punten wachten, maar die komen niet vanzelf daar moet je wel wat voor doen!!

Als we volgende week met een positief en fanatiek gevoel de wei in stappen dan moet het maar eens gebeuren....

Marc.

Verslag Steenwijkerboys