jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

22-05-2005 Oranje zwart 3 - MSC 5 uitslag: 1 - 8

Vandaag vertrokken we voor de laatste wedstrijd van het seizoen naar Oranje Zwart. Een wedstrijd waar geen belangen meer op het spel stonden, we konden niet meer van plaats veranderen. We gingen uiteraard voor de winst, maar deze wedstrijd na Steenwijkerboys stond lekker voetballen voorop.

Otto Kokol
Alles werkte mee, een groene grasmat, mooi weer en enkele meegekomen supporters waaronder de oud speler Otto maakten de sfeer compleet. De selectie bestond uit 13 spelers, waaronder Amar en Saties die volgend seizoen bij de buren (F.C. Meppel) op zaterdag gaan spelen. Ook Jarno speelde waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd als basis speler van ons team, hij stopt ermee.

We begonnen om 10:30, voor sommige slapers nog te vroeg en kregen na zeven min. een aanval om de oren. Maar Eppe hield de nul met een mooie en nuttige redding. Daarop waren wij aan de beurt een snelle aanval over de rechterflank werd afgerond met een schot van Arno, maar het bleef 0-0. We moesten wachten tot de 12 min. op het eerste doelpunt, deze kwam op naam van Arno. We bleven lekker spelen en hielden de gastheren onderdruk, maar we kwamen niet verder dan de keeper en de paal. Tegen de verhouding in scoorde de spits van Oranje Zwart uit een duidelijke buiten spelpositie de 1-1 en kwamen de beelden van de Koperberg weer naar boven. Dit bleek onterecht want twee min. later maakte Michel door de bal net genoeg te raken, de stand op 1-2. Door goed samenspel tussen Alwin en Jasper werd de voorsprong nog voor de pauze vergroot op 3-1 met een mooi doelpunt van Jasper. Ondanks dat er niets op het spel stond werd er sportief gestreden en werd het duel niet gemeden, maar werd er volop ingegaan. Tijdens zo'n duel werd Josca net achter zijn scheenbeschermer geraakt. Hij kon douchen en met ijs op zijn kuit de wedstrijd vanaf de tribune bekijken.

Na de pauze was het spelbeeld ongewijzigd en maakte Jacob na een mooie combinatie met Michel knap 1-4. Dit was het begin van een aantal doelpunten, de ene nog mooier dan de andere. De 1-5 kwam op naam van Amar. Gevolgd een perfecte vrije trap van Jasper. (1-6) Tien min. voor tijd hadden vertrekkende Amar en Saties er nog zin in en maakten beide nog een goal. Zo stond er een stand van 1-8 op het bord. Amar verzuimde bij het scheiden van de markt een bal van de lat in te tikken, maar dit mocht de pret niet drukken. Deze wedstrijd was een mooie afsluiting van het seizoen.

Publiek bedankt voor het bijhouden van de hoogtepunten.

Groetjes,
Jacob