jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-04-2005 MSC 5 - Zuidwolde 8 uitslag: 5 - 1

Zuidwolde 8 kwam naar Meppel met een gewijzigd team, ze hadden nu eindelijk een compleet elftal. Het 5e had 13 man ter beschikking. Na de verschillende meningen over de manier van spelen in de afgelopen weken, moesten nu  de neuzen dezelfde kant op staan. We begonnen vol goede moed en met een wij gevoel aan de wedstrijd. Vanaf het begin af aan hadden we te veel onzuivere passes, maar er werd weer vol op over gespeeld. Het toegestroomde publiek moest tot de 25e min wachten op de eerste levensgrote kans van Amar, hij ging alleen op de keeper af, maar helaas stond deze in de weg. Louis viel geblesseerd uit en werd vervangen door Josca. Tien min later een grote kans voor Michel, net over. In de 40e min. een uitbraak van Zuidwolde met een goede ingreep van Eppie. Drie min voor de pauze werd door Amar de score geopend (1-0) en één min. later stond het alweer 2-0 door Michel op aangeven van Amar. Het spel was nog niet op het normale niveau, maar we waren weer één team.

In de pauze werd er gewisseld Martin werd vervangen door Sander en kon Martin op storingsdienst. In de kleedkamer was iedereen positief.

Na de pauze gingen we verder met aanvallen en was het bijna raak door een kopbal van Jacob uit een corner van Josca. In de zesde min. een doelpunt van Amar (3-0), de bal werd in eerste instantie door Jacob ingeschoten maar kwan via de keeper voor de voeten van Amar. Na 10 min een doelpunt door Jacob en stond er een comfortabele en terechte 4-0 op het bord. We bleven samen spelen en creëerden zo nog meer kanzen. In de 20e min. en mooie pass van Alwin op Michel, deze ging maar net naast. Na een half uur spelen ging Michel alleen op de keeper af en ronde feilloos af. De 5-0 stond op het bord. Tien min. voor tijd redde Zuidwolde de eer en pikte de spits zijn doelpuntje mee. Dit resulteerde in de eindstand van 5-1.

Volgende week thuis tegen Giethoorn.

Groetjes,
Henry en Jacob