jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

20-03-2005 Ruinen 5 - MSC 5 uitslag: 4 - 5

Vooraf
Vandaag was het weer zover. We gingen met een zeer krappe selectie van 11 spelers naar Ruinen, waaronder de gastspeler Jasper. In de pauze kwam de gelukkige papa Alwin ook de kleedkamer in. Er werd voor de opstelling geïmproviseerd. Het centrale duo bestond uit Herwin / Amar, die erg veel werk hebben verzet. De links back positie werd ingevuld door goed spelende Jacob-Jan. De andere Jacob op linkshalf en de nog grieperige Roland ervoor. Jasper speelde verdienstelijk op rechts half. met erachter Louis en ervoor Arno.  Eppie op doel met de  voetbalarchitect Josca op het middenveld, en centrale spits Michel. Langs de lijn drie geblesseerde spelers namelijk Sander, Wilco de v. en Rodney die ook als grensrechter fungeerde. Zo genoeg vooraf over naar het verslag van Henry en uitgewerkt door Jacob.

Het verslag van Henry
Na een onverwacht lange winterstop op 20 maart toch naar  Ruinen. Na vier min. een aanval van MSC, Michel werd pootje gelicht, penalty....... de scheidsrechter vond dat niet. Na zes min. hadden wij op voorsprong kunnen komen, helaas hadden we gewoon pech. Na een kwartier spelen een afstandschot van Roland, wat maar net naast ging. Bij de volgende aanval was raak, de 0 -1 door Michel. In de 24e min. een bal op de lat, helaas. Één min. later scoorde Michel voor de tweede keer en stond er 0-2 op het bord. Direct na de aftrap werden we verrast en scoorde de gastheren de 1 - 2. Na een half uur spelen werd door Ruinen de stand gelijk  getrokken, een communicatiefout in de verdediging. 2 - 2 Na 34 min is het weer Michel hij tekende voor de 2 - 3. Jammer dat de aansluiting van het middenveld niet goed verliep, anders hadden wij deze zonnige morgen weinig problemen gehad. Nu verliep alles wat stroef. In de 38e min kwamen we bij een kopbal van Ruinen met de schrik vrij. De man in vorm Jasper met een goede voorzet... maar geen doelpunt. Dan gebeurde, het een buitenspel doelpunt, maar de scheidsrechter vond het allemaal wel goed zo. 3 - 3 Op slag van rust tekende Jacob voor de 3 - 4 en dit was gelijk de ruststand.

In de pauze werden we het eens, dat we niet tegen de scheidsrechter in moesten gaan, hoe fout hij ook zit. Gewoon voetballen!! Ondertussen kleedde Alwin zich om en hij kwam ook vrijwel direct in actie.

Na vijf min. spelen een mooie aanval met een schot van Josca. Na de rust zijn de aanvallen van MSC toegenomen, helaas werd dit nog niet omgezet in een doelpunt. Na 60 min. een afzwaaier van Jasper, jammer nog steeds 3 - 4. Na 20 min. in de tweede helft een doelpunt van Jacob. Er stond een mooie 3 - 5 op het bord. Één van de sterk spelende spelers was vandaag Jacob-Jan, wat een inzet. Na een half uur in de tweede helft, een mooi schot op doel, helaas ging hij strak op de paal, weer geen goal. Ook een poging van Alwin, de bal verdween in de handen van de keeper. De gastheren kwamen er de tweede helft bijna niet meer aan te pas, wat een verschil met de eerste helft. Vlak voor tijd nog een poging van Jasper, een afstandschot, maar ja het wordt eentonig, net over. Het laatste doelpunt was vlak voor tijd en was voor Ruinen, uit een mislukte buitenspelval werd de einduitslag op 4 - 5 gezet. Vlak voor tijd werd het toch nog spannend, een gevaarlijke hoekschop voor Ruinen. We hadden het gelijke spel thuis nog in het achterhoofd toen werd er in de laatste seconde gelijk gemaakt door Ruinen. Al met al een wisselvallige wedstrijd welke door ons is gewonnen met 4 - 5.

Langs deze weg wil onze gastspeler Jasper bedanken voor zijn inzet. Volgende wedstrijd wacht Alcides.

Groetjes,
Henry