jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

20-02-2005 MSC 5 - Steenwijkerboy's 4 uitslag: 1 - 2

Steenwijkerboys...

Na een zeer slechte opkomst van het 5e elftal bracht een afgelasting van het 4e elftal ons redding, maar liefst zeven spelers waren bereid om met ons mee te doen. De gast spelers: Junior, Kayan, Marcel, Mischa, Raymond, Remco en Wais.

Na een rustig begin maakte Steenwijkerboys na een onoplettendheid in onze verdediging de 0-1. Verder gebeurde er weinig, tot de 40e min. toen moest onze keeper knap in actie komen, hierdoor bleef de stand tot aan de rust op 0-1.

 In de tweede helft begonnen we wat fanatieker wat vervolgens in de 5e min. resulteerde in een goede kans voor Roland na een voorzet van Amar. In de 16e min. moest onze keeper wederom in actie komen, na een goede aanval van Steenwijkerboys. Even later een goede kans voor Eppie, die maar net miste. Gevolgd door een schot van Mischa, deze ging net over. Na een uitval van Steenwijkerboys werd de 0-2 gemaakt. We gaven de moed niet op, en bleven voetballen. In de 29e min. werd Eppie in de 16 meter neergelegd en een strafschop volgde. Deze werd beheerst ingeschoten door Ramon. We gingen op jacht naar de gelijkmaker en gingen alles of niets spelen. Wat over en weer kansen opleverde, maar niet resulteerde in doelpunten, dus een eindstand van 1-2. 

Spelers van het 4e bedankt!!  Voor spelers van het 5de die er niet waren, zonder af te bellen:"Schaam je hiervoor en laat je teamgenoten niet nog eens in de steek. Meld je gewoon af dan staan de jongens die wel willen voetballen niet met 8 man! " Volgende week thuis tegen Zuidwolde, dus ga ik er van uit dat jullie er dan allemaal weer zijn.

Rodney.

Verslag Steenwijkerboys