jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

28-11-2004 MSC 5 - Alcides 6 uitslag: 1 - 1

We begonnen al in de kantine, er waren maar net 12 man beschikbaar voor de derby tegen plaatsgenoot Alcides. Maar ja het was niet anders, maar één wissel en dan volgt nu het verslag door de ogen van de inmiddels vaste reporter Henry.

In de eerste min al een verkeerde terugspeelbal en stonden we al bijna met 0-1 achter. In de vierde min. ging het fout in de verdediging en was het 0-1. In de elfde min. ontsnappen we aan de 0-2 en na een kwartier spelen, ontsnappen we voor de tweede keer. Tot nu toe zijn de aanvallen van MSC te sporadies. Na 35 min. spelen waren wij dicht bij de 1-1. Aan het einde van de eerste helft komen er bij MSC meer kansjes.

In de pauze kleedde Alwin zich na aandringen om,om toch nog 20 min. mee te spelen. Jacob Jan kwam er in voor Louis. En Louis bleef beschikbaar want meer wissels waren er niet.

In de tweede helft werd het direct weer gevaarlijk voor het doel van Eppie. De aanval erop hadden wij weer een mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. In de 55e min. een enorme kansop 1-1, maar helaas. Geleidelijk aan werden wij de tweede helft steeds sterker, maar dit was helaas nog niet aan de stand te zien. In de 70e min. maakt Jacob de verdiende 1-1. Twee min. later hadden wij op 2-1 kunnen komen, maar helaas het bleef 1-1. Alwin kwam er in voor Roland en Roland nam een paar min. later de plek over van Arno. Na 75 min. een mooi schot van Alwin, net naast. De volgende aanval kwam er alweer aan, maar deze aanval was van Alcides, gelukkig ontsnapten wij. Vervolgens nam de druk van Alcides wat toe, maar de verdediging hield met handen en voeten stand. De stand bleef 1-1. Gezien de hele wedstrijd is dit gelijkspel, een goede verhouding.

Groetjes,
Henry