jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

31-10-2004 Willemsoord 3 - MSC 5 uitslag: 0 - 1

Vandaag uit naar Willemsoord, waar we al vaker tegen gespeeld hadden, met als resultaat vier keer gewonnen en 2 keer verloren. (bron het archief) We kunnen dus zeggen:"Willemsoord dus altijd lastig!".  Door wat zeer late afmeldingen hadden we een uitgedunde selectie, maar deze werden aangevuld door onze oud gediende keeper Wiel, die Egbert een keer kwam vervangen. De andere twee sterspelers waren Kayan en Saties. Gelukkig telden we genoeg spelers en we vertokken richting Willemsoord. Wilco had zich verslapen en toonde karakter om toch na te komen. Bij het veld van Willemsoord stond Henry al klaar met het notitie boekje. En hier volgt zijn verslag.

Kijkend naar de spelersgroep zijn er wat spelers betreft al veranderingen zichtbaar, kijk alleen maar naar de schoenen van bepaalde spelers, echte zilveren muiltjes. Vanaf de eerste min. ging MSC in de aanval, een goede kans van Roland. 5e min. goed overwicht van ons en zetten de tegenstander goed onder druk. In de 18e min. Roland alleen op de doelman af, helaas een afzwaaier, nog 0-0. Na een half uur spelen een kans voor Jacob helaas nog geen treffer. Twee min. later viel de vraag:"hoeveel kansen hebben we nog nodig om de 0-1 te maken !!!" Vlak voor de pauze krijgt Jacob een enorme kans, maar ja we gaan toch met 0-0 de pauze in.

Josca van den B...

In de pauze werd er gewisseld Bj√∂rn, Roland en Sander eruit Bert, Rodney en Wilco er in. Drie min. in de tweede helft een afzwaaier van Saties. De aanval daarna was er een mooie bal van Wilco, maar deze ging net als vele andere ballen net over of mis. Na tien min. spelen veroverd Jacob vlak bij de achter lijn de bal, komt weer voor de keeper en schoot in de korte hoek, waar weer een been van keeper redding bracht. Nog steeds de 0-0 op het bord. In de 60e min. een schot op een vogelnestje, zo hoog over het doel, helaas Josca. Zo gaan we verder uit een hoekschop van Josca een inzet van Wilco, je raad het al weer geen doelpunt. Na 25e min. spelen een kans voor Rodney, een verrassingsschot. Weer het doel niet bereikt.  Even later viel de keeper van Willemsoord uit en keerde de reserve keeper de inzetten van Amar en Wilco. Jacob stond zijn plaats af aan Roland. Na 80 min. spelen eindelijk een treffer, Amar is de schutter in samenwerking met Wilco. (0-1) Twee min. later viel Roland uit en kwam Jacob weer terug in het veld.

Een wedstrijd die wij toch redelijk hebben gespeeld met een matige uitslag 0-1.

Henry

Redactie:
Misschien had de vrolijke muziek in de kleedkamer sommige spelers uit de concentratie gebracht. We kunnen dat nog een keer proberen om te kijken of ze er aangewend zijn, of we houden het stil in de kleedkamer. We zullen het wel zien.