jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

19-03-2006 MSC 5 - Ruinerwold 4 uitslag: 1 - 3

Vandaag de inhaalwedstrijd tegen Ruinerwold, na een aantal afgelaste wedstrijden weer voetballen. Hier hadden we gezien het spelbeeld liever op een andere dag deze wedstrijd gespeeld. Dit kwam door een aantal feestjes waar sommige spelers na toe waren geweest.

Vandaag begonnen we rommelig, hierdoor werd er niet nauwkeurig genoeg gespeeld en verloren we vaak de rebound. Dit resulteerde in de 0-1 uit een hoekschop na een kwartier spelen. Even later schopte Jacob een van zijn weinige goede schoten op de lat. De gasten hielden het bij verdedigen en wij hielden het missen van kansen en kansjes. Voor de pauze werd Roland neergelegd en kwam verkeerd op zijn schouder terecht. Dit betekende het einde van Roland in de spits, waar hij hard had gewerkt. Het was tijd voor de thee.

In de pauze bleek dat na Roland ook scheidsrechter Ezau geblesseerd was geraakt aan zijn kuit. Hij kon dus niet verder fluiten. Na een zoektocht werd Wim weer bereidt gevonden om de wedstrijd af te maken als scheidsrechter. Maar omdat we al een poosje koud stonden te worden, werd scheidsrechter Henk gevonden om tijdelijk in te vallen. Hierdoor konden we alvast beginnen.

Na al dit oponthoud waren we begonnen met de tweede helft en kwamen we zelfs op een 0-2 achterstand. Dit kwam doordat een aanvaller niet tijdig werd geblokt. Gelukkig maakte Juri de aansluitingstreffer. (1-2) De 2-2 hing in de lucht en Herwin scoorde ongelukkig in eigen doel en zo stond de stand op 1-3. Hierna kwam de laatste scheidsrechter het veld op. Wat we ook deden we kregen de bal niet in het doel. Hier geldt dan ook al speel je nog een uur langer door, hij gaat er gewoon niet in. Hierdoor bleef het bij de 1-3.

Het goede nieuws is dat we weer voldoende spelers hadden. Rodney is hersteld van zijn blessure en pakte een aantal speelminuten mee.  Arthur speelde ook nog met ons mee en dit was een positieve aanvulling. Maar de collectieve offday was een feit.

Groetjes,
Jacob.

(Voor ik het vergeet, Jacob en een meezingfestijn gaan niet samen met een potje voetbal.)