jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

26-02-2006 MSC 5 - Alcides 6 uitslag: 3 - 3

Vandaag was het weer zover de derby tegen Alcides stond weer op het programma. Voordat de wedstrijd begon mochten we de nieuwe shirts broeken sokken en trainingsjassen in ontvangst nemen van onze nieuwe sponsor The Phonehouse in Meppel. Dit resulteerde al tot zeer tevreden gezichten bij onze spelersgroep en deze willen Herwin dan ook bedanken voor de moeite, die hij heeft gedaan om dit bij The Phonehouse voor elkaar te krijgen. Na dat iedereen zich in zijn nieuwe tenue had gehesen bleef het keepers tenue over, waar was Eppe ?????????? Eppe gauw gebeld, hij had zich verslapen maar was onderweg. Dan maar warmlopen en waar waren de ballen, jawel bij Martin thuis en deze had een dagje vrij. Daar ging Roland een warming-up op de fiets, om bij Martin de ballen op te halen. Louis wilde de waterzak vullen, maar helaas deze was ook niet aanwezig. Hij stond nog bij Bea in de schuur in de oude voetbaltas. Gelukkig hadden we ook nieuwe bidons, dus die allemaal gevuld met koud water.

Na een nogal rommelige aanvang kon de wedstrijd dan eindelijk beginnen voor dat we het wisten dat we begonnen waren stonden we binnen 1 minuut al met 0-1 achter en iedereen die als supporter aan de kant stond dacht daar gaan we weer. Maar we hadden het mis want na een mooie aanval van onze kant schoot Roland op de voorzet van Juri, de bal in het netje en stond het na 8 minuten 1-1. In de 18e minuut kreeg Alcides een vrije trap, waarbij we niet goed stonden op te letten en Alcides de 1-2 binnenkopte. De rest van de eerste helft waren er nog wat kansjes over en weer, waarbij Alcides de betere partij was, maar gescoord werd er niet meer. We gingen met een 1-2 achter stand de rust in.

Na een bakkie thee en wat wissels kon de tweede helft dan beginnen. Al binnen 5 minuten stond het weer gelijk, want op een voorzet van Arno prikte Jacob de 2-2 erin. Gedurende de tweede helft werden wij steeds sterker en had Alcides niks meer te vertellen. Er was een mooi eigen doelpunt van de Alcidaan Rene voor nodig, om ons aan de wel verdiende voorsprong te helpen in de 75e minuut. In het laatste kwartier kregen we nog een paar goede kansen om de 4-2 er in te trappen, maar het lukte maar niet en in de laatste minuut de eerste aanval van Alcides in de tweede helft en deze was raak ook en de 3-3 stond op het bord.

Jongens dit was jammer, want we waren er bijna. Hopelijk pakken we over twee weken de volle winst wel weer is een keer, want daar doen we het toch voor. De pech van de wedstrijden in de laatste 10 minuten verliezen moet toch eens op houden.

Tot de volgende keer maar weer,
De reporter Rodney.

Redactie:
Namens iedereen willen wij onze vorige sponsor Hoveniersbedrijf Gerda Moor bedanken voor de afgelopen jaren en de nieuwe totaal sponsor The Phonehouse verwelkomen.