jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

11-12-2005 Oosterstreek 3 - MSC 5 uitslag: 4 - 3

Vandaag gingen we weer met voldoende spelers richting Oosterstreek, daar kon het dus niet aan liggen. In de kantine van Oosterstreek kwamen we erachter, dat de tas met de tenues nog in Meppel stond. Arno was bereid om alsnog de tas op te halen. De gastheren vonden dit goed want, voor hun stond er genoeg op het spel, namelijk de eerste plek. We zouden wel zo snel mogelijk moeten beginnen, want de keeper moest op tijd weg.

De shirtjes waren koud aan en stonden met negen man op het veld, toen de scheidsrechter floot voor de aftrap. Een paar tellen later waren we compleet, maar ondertussen hadden de gastheren een schot op doel gelost. Na zes min. werd de score geopend. Michel rondde de pass van Jacob beheerst af. Dat deze ploeg boven aanstond was niet op het veld te zien. We liepen in de 21 min. uit door een goal van Juri. (0-2) De wedstrijd golfde op en neer. Na een half uur spelen maakte de gastheren de 1-2 en in de 41 min. de 2-2. Met deze gelijke stand gingen we de pauze in.

Het begin van de tweede helft was goed, want binnen een min. was het Michel, die nu op aangeven van Juri de 2-3 aantekende. Maar net als de eerste helft was het duidelijk de punten moesten in Oosterstreek blijven. Dit werd duidelijk in de manier van fluiten en het mindere spel de Meppelers. Het missen van een goede laatste man speelt ons al een poosje parten. Na een kwartier spelen maakte de spits van Oosterstreek gelijk. En een kwartier voor tijd werd de keeper Eppe bij een hoge bal wat weggedrukt. Hij had de bal niet klem en draaide bij het neerkomen en viel over de aanvaller van Oosterstreek. Het gevolg was een strafschop, die feilloos werd ingeschoten. En zo stond de eindstand van 4-3 op het bord. Dit was jammer, want er had meer in gezeten. Maar het team groeit en de trainingen worden goed bezocht. Dus na de winterstop zijn we er weer helemaal klaar voor.

Het valt wel op dat er de laatste weken meer spelers op de training zijn dan zondags op het veld. Dit kan uiteraard komen door de progressie van trainer Jan.

Groetjes,
Jacob