jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

02-10-2005 MSC 5 - Oranje Zwart 2 uitslag: 3 - 1

Vandaag stond de wedstrijd tegen Oranje Zwart 2 op het programma. We begonnen de wedstrijd helemaal niet slecht, waardoor we al vrij snel op een 1-0 voorsprong kwamen. Dit dankzij michel die de keeper prima voorbij speelde en vervolgens de bal heel rustig in het net schoof. We hadden alleen een taaie tegenstander die bijna alles speelde via hun mid-mid, die dan ook nog geen 5 minuten later aantekende voor de 1-1. Daarna gingen de kansen over en weer en was had eigenlijk geen van beide ploegen de overmacht op het veld. Tot Juri na ongeveer 35 minuten voetbal de combinatie aanging met Arno, die rond de zestien vervolgens de bal prima voorlegde, die keurig afgerond werd door Roland, 2-1 een aanval uit het boekje. Tegen het einde van de eerste helft raakten de spelers van Oranje Zwart wat geïrriteerd door de scheidrechter, waardoor de meeste ballen nutteloos het veld uitgeroeid werden en we niet echt meer aan voetballen toekwamen. De scheidrechter die, met af en toe wat discutabele beslissingen, toch eigenlijk een prima wedstrijd floot.

In de 2e helft gingen beide partijen weer voluit voor de winst, waardoor er ook weer lekker gevoetbald werd, maar doelpunten bleven uit. Toen tegen het einde Oranje Zwart heel sterk aandrong, moest er door ons hard geknokt worden om de voorsprong te behouden en was het Juri, die een goeie 10 minuten voor tijd van net buiten de zestien de bal prima in het net krulde en daarmee de winst veilig stelde op 3-1. Hierdoor was ook de strijdlust bij Oranje Zwart eruit en hebben we de wedstrijd prima uit kunnen voetballen.

Complimenten voor de hele spelersgroep, die enorm hard gewerkt heeft om de 3 punten in Meppel te houden, prima gespeeld.

Groetjes,
Juri.