jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

15-03-2009 MSC 5 - Uffelte 3 uitslag: 6 - 1

Uffelte, altijd een eitje, dus ook vandaag. Alleen was dat eitje wel erg zacht gekookt!. De uitslag had op zijn minst 12 - 2 moeten zijn, maar laten we het bij de hoogtepunten houden. Deze zijn door Arjan uit het blote hoofd opgetekend en ik mag het uitwerken tot een literair geheel. Om te beginnen met het weer, dat was wel zo slecht, nog slechter dan het voetbal en nog slechterder was het voetbal van Uffelte, man man wat een klotedag.

Eerste hoogtepunt kwam van Arjan, met links geschoten en de paal geraakt (knap met links de paal raken, het doel is veel groter en een makkelijker object) 1- 0 voorzet door Ramon, wordt in eigen doel gewerkt, op naam van Ramon hoor Jacob!! 2-0 door Henkjan, nette slalom, 3-0 weer Henkjan, met de kop na een voorzet van Douwe. 4-0 Arjan, in de herkansing weer met links (het is toegestaan in zo'n wedstrijd wat uit te proberen), hij zegt dat ie hard in de hoek schoot!! met links en dan ook nog hard... 5-0 schot van Marco werd door richting veranderd door de laatste man 5-1 door Uffelte, wat slecht verdedigd door ons (het is toegestaan wat uit te proberen, maar het is niet toegestaan de tegenstander te laten scoren) 5-2 bijna...die lange grijs/kaal en aanvoerder, geloof ik, krijgt een vrije doortocht maar faalt hopeloos, wat slecht! 5-1 blijft het dus. Bert Jonkers neemt nog een vrije trap, knap ingeschoten, maar door de keeper even knap overgewerkt. 6-1 Douwe scoort weer eens naar goed doorgaan. onze Douwe beschikt over een vlammend schot, ik vind dat ie topscorer moet worden dit seizoen. bijna 7-1 Henkjan komt helemaal vrij voor de goal en krijgt hem er nog niet in. Ik hoor dat hij slecht werd aangespeeld door Arjan... blijft 6-1 de eindstand.

Algehele indruk: voorin veel te veel een eigen spelletje gespeeld, er was geen oog voor de vrije man, Will Haasjes weer een sterke indruk. (ja met zo'n slechte tegenstander) Eli heeft zich knap 5 kwartier warm gelopen en dus een foutloze wedstrijd gespeeld (op een kwartiertje na) en ja het weer was SLECHT !

Tekst van Arjan, vormgever Jos (voor de laatste keer hoor, volgende week weer iemand anders!), ik word hier doodmoe van, waar is m'n conditie gebleven. a.s. zondag Zuidwolde, altijd lastig, maar ook gevaarlijk (denk aan je benen)

Groet,
Jos Botter