jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

16-11-2008 Dwingeloo 4 - MSC 5 uitslag: 2 - 1

Vandaag uit naar Dwingeloo, de plaats waar Eelco zijn laatste wedstrijd speelde. Hij viel uit met een blessure en moest daarna de voetbalschoenen aan de wilgen hangen. Met 12 spelers in de kleedkamer. Allemaal fit, ehhhhhh nee ook niet, maar ja we gaan er tegen aan. Om toch het publiek tevreden te stellen hadden we Ron als gastspeler meegenomen

In een lekker zonnetje werd er afgetrapt en begonnen we uit in Dwingeloo. (altijd moeilijk) We voetbalden niet echt goed, maar hadden wel het betere van het spel. Achterin zat het dicht en de middenvelders konden alles belopen. Het hoogtepunt van de eerste helft was een heerlijke pass van Jacob op Henk-Jan, die hem met een perfecte lob over de uitkomende keeper de 0-1 aantekende. We kregen een paar kleine kansjes en zagen de bal niet in het net belanden. Dus met een 0-1 voorsprong de pauze in.

De scheitrechter floot voor het begin van de tweede helft en we gingen rustig verder met het spel. Alleen was het net of de ballen niet meer aankwamen en ging er erg veel mis. We maakten meer foutjes en konden op het middenveld het daardoor niet meer belopen. Tot onze grote schrik werden er twee keer gescoord. Meer echte kansen hadden ze ook niet. Maar er stond inmiddels wel een zeer teleurstellende 2-1 op het bord. We hadden nog een paar kansjes, maar die werden niet verzilverd. De scheidsrechter floot voor de laatste keer en we gingen teleurgesteld naar de kleedkamer en weten weer hoe het voelt als de spreekwoordelijke kaas van het brood word gegeten.

Verder wil ik Jos sterkte wensen met zijn komende operatie, na de dubbele beenbreuk aan het begin van het seizoen.

Tot de volgende keer,
Groet,
Jacob