jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

21-09-2008 MSC 5 - Hoogeveen 4 uitslag: 6 - 2

Vandaag thuis tegen Hoogeveen, een team die goed kon voetballen. Dus iedereen was scherp en gemotiveerd. Toch kwam in de kantine de wedstrijd van vorige week weer op tafel, onze Jos. we hopen dat hij snel hersteld en hopen hem gauw weer op de been te zien.

We begonnen met Pauwel op doel, Wil was met het 2e mee. We begonnen met goed spel aan de wedstrijd en de gasten kwamen er vanaf het begin af aan niet uit. De druk bleef en na 15 min. kon Jacob uit een perfecte pass de bal aannemen en hem met zijn linkerbeen in de rechter bovenhoek krullen. De verdiende 1-0 stond op het bord. Het spel werd volledig door de gastheren gedicteerd. We waren feller, sneller en we hadden elke 2e bal. We bleven druk zetten en vlak voor de pauze wist Jan S. de stand op 2-0 te zetten met een verwoestend schot. In de pauze werd er volgens het boekje gewisseld en werd er een korte speech gehouden door de Team manager Willem H.

Na de pauze gingen we op de zelfde manier verder en kregen we vanaf de eerste min. kans op kans. Maar als je hem zelf niet maakt dan krijg je hem om de oren. Ook nu gebeurde dat, want na 10 min. maakte Hoogeveen de 2-1. Pauwel die lekker stond te keepen was deze keer kansloos. 5 min. later maakte Douwe één van zijn bekende en gevreesde acties, gaf de bal voor en maakte Arjan zijn eerste van het seizoen. (3-1) Een paar minuten later maakte een speler van Hoogeveen hands en ging de bal op de stip. Het was ook nu Arjan die de bal op eiste en hem onberispelijk in schoot. 4-1. We bleven lekker spelen en gunden elkaar nog steeds de bal. Ongeveer 10 min. voor tijd maakte een MSCer hands en ging de bal opnieuw op de stip. Deze keer was de keeper kansloos en kwam er een 4-2 op het bord te staan. Na opnieuw een befaamde aanval van Douwe, was het weer Arjan, die dit goed afrondde. (5-2) In de laatste min. schoot Marco snoeihard in en kwam de eindstand van 6-2 op het bord te staan. Scheidsrechter Wim floot voor de laatste keer. De punten blijven terecht en verdient in Meppel.

Jongens tot volgende week,
Jacob