jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

14-5-2000 De Blesse 5 - MSC 6 uitslag: 4 - 0

Vandaag  moest er een uitwedstrijd gespeeld worden  in de Blesse, hoewel het nog even de vraag was of  er wel gevoetbald ging worden. Aangezien er precies 11 man waren, en er daarvan nog enkelen de wedstrijd van donderdag in de benen hadden , was men niet bijzonder enthousiast om te gaan. Maar na een goed overleg en de nodige bemoedigende woorden van onder getekekende en aanwezige supporter, ging het toch richting Blesse.

Een zonovergoten speelveld lag te wachten en de temperatuur was nog aangenaam op dat moment, dus het startsignaal werd gegeven. Een ieder had toch wel zin in een lekker potje voetbal want de gretigheid was aanwezig, jammer alleen dat na 11 min. speeltijd er een 1-0 tegen kwam. Dit mocht de pret echter niet drukken want de ene na de andere aanval werd ingezet, alleen had de spits van M.S.C onze Marinus nr.10 op z'n zachtst gezegd  z'n dag niet want de ene na de andere kans werd vakkundig om zeep geholpen. De hele eerste helft bleven de kansen komen, maar op een een of andere manier wilde de bal de goal niet in, jammer, jammer. Gelukkig werd er na 35 min speeltijd (dit was van te voren tactisch besproken) gefloten voor rust.

Na rust gingen de mannen van M.S.C op dezelfde voet verder en kwam er een aanval  van Jacob nr.5 die een afgemeten voorzet gaf aan Aaldert nr.16 deze scoorde, maar zoals een ieder zo onderhand gewend is, werden ze weer genekt door een buitenspel, jammer genoeg deze keer wel gezien en voor gefloten. Een kleine tien min later  werd er echter wel gescoord door de tegenstander 2-0 en kort daarop kreeg Henk nr.1 de 3-0 om de oren. Toch bleef M.S.C voetballen en de kansen bleven ook volop aanwezig alleen werd er aan de ander kant gescoord, zodat de stand op 4-0 kwam. Jammer, jammer, maar ondanks de warmte ± 26 graden en de vermoeidheid van Donderdag nog in de benen, hebben de mannen van het zesde aan ondergetekende en supporter toch weer een knappe partij voetbal laten zien.

Mannen, bedankt voor deze en zovelen !!!!!!
Tot ziens na de zomerstop en/of een eerstvolgende ontmoeting.

Groeten van Anja Ruiter.