jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

22-04-2000 Zandhuizen 3 - MSC 6 uitslag: 3 - 6

Dit zal een ander verslag zijn dan jullie gewend zijn, omdat onze vaste verslaggeefster Anja op deze zaterdagavond haar fulltime-baan als moeder / huisvrouw niet kan combineren met een bezoek aan de wedstrijd. Greet heeft daarom haar taak overgenomen. Aangezien haar "tuig" ook aanwezig was kon ze haar aandacht niet helemaal bij de wedstrijd houden, maar toch:18.20 uur:
Alle spelers zijn op het veld. Een aantal fanaten zijn aan het inlopen en rek- en    strekoefeningen aan het doen. De rest trapt wat tegen de (zachte) bal op het doel. Jan Si. (nr.12) merkt plotseling dat hij toch wel erg nodig uit de broek moet en zoekt een boom buiten het veld op.....
18.30 uur
Begin van de wedstrijd
18.35 uur
Na een mooie voorzet van gastspeler Manuel kan Marinus (nr. 10) het eerste doelpunt maken.Een fijn gevoel voor onze a.s. vader.
18.39 uur
Helaas laat de tegenstander het hier niet bij zitten, en komt er een tegengoal: 1-1
18.40 uur
Na een corner laat Jacob (nr. 5) zien, dat hij de topscoorder is en scoort hij de 2-1
18.43 uur
Dit keer legt Manuel hem er zelf in en is het 3-1! Jongens we gaan goed zo! Toch nog iets te vroeg gejuicht. De bal vliegt nu van de één naar de andere kant van het veld. Toch zaten er nog een paar mooie kansen tussen, die vakkundig om zeep werden geholpen (Jacob wel 3x).
19.18 uur
Rust
19.30 uur
Begin tweede helft
19.35 uur
Arno (ook een gastspeler) en Wim missen een mooie kans. Wim was er thuis nog van onder de indruk, want zijn kinderen moesten wel een paar keer aanhoren dat hij vlak over de lat ging (dit is niet belangrijk Wim,  hij moet er gewoon in!)
19.55 uur
Arno probeert een doelpunt te maken, maar dit mislukt echter. De bal stuit van de paal richting Marinus, die hem er vervolgens in schiet: 4-1
20.02 uur
Door even niet goed opletten, kan de tegenstander 4-2 maken.
20.05 uur
In de daarop volgende aanval staat Arno vrij voor het doel en maakt 5-2.
20.07 uur
Jacob mist zijn zoveelste kans.
20.08 uur
Henk (nr. 1) doet  erg zijn best de bal tegen te houden, maar toch glipt de bal tussen zijn benen door: 5-3.
20.13 uur
Vlak voor het einde geeft Marinus een mooie voorzet, waarna Manuel 6-3 kan maken.
20.15 uur
De scheidsrechter fluit voor de laatste keer.Erg jammer dat Anja er door omstandigheden nu niet bij was (wellicht was dat de reden waarom Jacob niet echt op scherp stond!) een overwinning van het zesde is nu eenmaal schaars.

Greet.

Van de redactie:
Greet bedankt voor je bijna objectieve verslag.
Dat je mij zo vaak noemt komt dat door je 'vrijwillige' medewerking aan dit verslag??De sportieve groetjes,
Jacob