jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

26-03-2000 MSC 6 - Giethoorn 2 uitslag: 1 - 5

Vandaag was het voor M.S.C. wederom een thuiswedstrijd deze keer tegen Giethoorn 2. Echt warm was het trouwens niet, tenminste niet voor de langs de lijn staande supporters en 4 wissels, maar dat mocht de pret niet drukken de mannen van het zesde gingen er weer met volle moed tegen aan.

Jammer maar helaas viel in de eerste minuten van de wedstrijd al een doelpunt voor de tegenstander en kwam de stand op 0-1 voor Giethoorn, dus keek  een ieder gelijk al tegen zo'n vervelend tegenpunt aan. Ook het tweede punt tegen liet niet op zich wachten na ongeveer 20 min werd het 0-2. Ondanks toch weer die al bekende tegengoals bleef men voetballen zonder al te veel gezeur en met toch weer de vrolijke noot. Dit uitte zich dan ook in een goal voor M.S.C.van de nr 7 Harry Postma 2 min voor rust, dit bood weer perspectief voor de tweede helft.

Na de rust ging men verder met drie "verse" wissels om te proberen toch nog de winst te pakken. Wim Wijntjes had de vlag ter hand genomen omdat Patrick Soer naar huis wilde hij voelde zich niet echt fit. Ondanks de drie wissels werd het na 25 min in de tweede helft 1-3 voor Giethoorn,jammer, weg was de hoop voor een overwinning. Ongeveer 8 min voor het einde van de wedstrijd liep, na een communicatiewisseling met de leiding, Jan Soer nr 6 het veld uit en ging naar AJAX. Daarom moest Wim Wijntjes nr 3, noodgedwongen de vlag neerleggen om nog te redden wat er te redden viel. Waarschijnlijk door al deze commotie vielen er snel achter elkaar twee doelpunten voor Giethoorn en werd de eindstand helaas 1-5.

Volgende week weer een thuiswedstrijd tegen Scheerwolde, ondergetekende hoopt dan een verslag te kunnen schrijven over een winstpartij.

Groeten van een toch enigszins teleurgestelde supporter,
Anja Ruiter.