jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

14-11-1999 MSC 6 - De Blesse 5 uitslag: 1 - 3

De wedstrijd begon vandaag een kwartier te laat omdat de scheidsrechter niet kwam opdagen, daarom nam Wim Wijntjes de fluit maar ter hand. De scheidsrechter kwam toch nog opdagen, ondertussen een half uur te laat en een doelpunt gemist van helaas de tegenpartij. Ondanks de verlate scheids en de tegen goal  speelden de mannen van het zesde een sterke eerste helft, op wat gemiste kansen na.

Na de rust met een welverdiende beker thee, maakte MSC  zich op voor de tweede helft. Na een minuut of vijf in de tweede helft werd er gescoord vanaf de linkerkant door Harry nr 7,dit is mij verteld door speler nr 5, omdat ondergetekende nog aan de, ook welverdiende, koffie zat. Sorry Harry. Veel te vroeg werd het 1-2 maar ondanks dat bleven de mannen een lekker potje voetballen met de nodige actie en daarbij af en toe de bijbehorende frustraties. Naar mijn mening en die van de meeste spelers was dit een onverdiend verlies, het kleine beetje geluk ontbrak gewoon. Jammer, maar als het een beetje meezit kan ik de volgende keer een verslagje schrijven met een overwinningsgevoel.

Anja.

P'S Jacob heeft mij beloofd dat hij de volgende wedstrijd zijn oude schoenen weer aan doet, met de hoop dat hij dan weer een keer kan scoren.