jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-10-1999 Giethoorn 2 - MSC 6 uitslag: 9 - 2

Als je de uitslag leest lijkt het net of we zijn afgeslacht, dat is overtrokken. We speelden de 1e helft een leuke partij. We kwamen na een 2-0 achterstand terug door een benutte strafschop van Hans Stam nr.15. (Hans je eigen shirt met naam komt er aan). Deze werd veroorzaakt door en schitterende super harde schreeuw van Wim. Hij kreeg een flinke schop op zijn wreef.

In de pauze werd de aanloop naar deze wedstrijd nog eens doorgelicht, omdat er kleine communicatie fouten waren in geslopen. Er was veel lof voor onze keeper, hij had bijna elke bal.  In de 2e helft kwamen wij in de problemen met de conditie, de gevolgen waren kleine onnodige fouten. Het gevolg is te raden. En ik ben natuurlijk die 25 min. al weer vergeten. De stand was daarna opgelopen tot 8-1.  De voor deze gelegenheid was Jacob nr.5 de linkerspits en pikt een doelpuntje mee 8-2. Door de warme en felle zon zag onze keeper te laat de bal door zijn handen gaan. De eindstand was bereikt.

Het was al met al een warme, zonnige, sportieve leuke wedstrijd met helaas een verkeerde uitslag. In de kleedkamer zijn de tactische en strategische punten doorgelicht.
Iedereen is het er over eens: Er wordt nog steeds getraind van 20:00-21:30 en de nabespreking tot 23:55.

Wat is opgevallen dat Jan Soer momenteel elke wedstrijd een bal van de achterlijn haalt. Jan ga zo door. De training is er speciaal voor jouw, dus tot donderdag.

Volgende week zijn we vrij, dit is een welkome verademing. De kleine en grotere blessures krijgen zo een kans om te herstellen.

De nr.5 Jacob