jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

20-05-2001 Zuidwolde 6 - MSC 6 uitslag: 8 - 1

Vandaag een wedstrijd tegen Zuidwolde, die om de kampioenstitel moest voetballen. Wat hen natuurlijk wel gegund werd, maar niet cadeau gegeven wilde worden. Het zesde voetbalde met 10 man, versterkt met zoon Wijntjes, en Bert Troost, omdat eigen "vaste" spelers elders "verplichtingen" hadden zoals de laatste tijd wel vaker het geval is, en nam Ruud heel moedig de keepersrol voor z'n rekening.

Ongeveer 7min. in de eerste helft scoorde Marinus de 1- 0  met Bert aan z'n zijde, en daar bleef het jammer genoeg ook bij. Na zo'n 20min. spelen was de tegenpartij, gebrand op winst, veel in de aanval maar kwam niet door de verdediging heen. Aan M.S.C. zijde werd er een vrije trap genomen door Henk.K. maar was helaas nogal een afzwaaier, dus trof geen doel. In de 27ste min. kwam een bal van Wim wel erg ongelukkig voor de goal en scoorde de tegenstander de gelijkmaker 1- 1. Zo'n 3 min. later kwam de stand op 2- 1, door een speler,die door een gat in de verdediging glipte en scoorde. In het laatste kwartier van de eerste helft kwam het verder niet tot scoren voor beide partijen, hoewel Zuidwolde tot twee keer toe nog een vrije trap kreeg, waarvan de eerste werd gehouden door keeper Ruud, die hem net over de lat tikte, en de tweede ging over.

Na rust kreeg Jackny kans op doel, maar de bal raakte vol de lat, helaas. In de 67ste min. scoorde de tegenstander helaas wel en kwam de stand op 3- 1. Ondanks dat de mannen knokten voor wat ze waard waren, leek het erop dat de benzine op was en met het gebrek aan wissels, toch een mindere tweede helft liet zien. Wat resulteerde in 20 min., een 6- 1 achterstand. Erg jammer, en alsof dat nog niet genoeg was werd er in de 94ste min. nog een keer gescoord en kwam de stand op 7- 1. Zo'n twee min. in "blessuretijd" kwam er nog een schot op doel,en was Ruud niet balvast, dus nog een goal voor Zuidwolde en werd deze overtuigend kampioen met een 8- 1 stand. Met deze uitslag: sluit het huidige M.S.C. 6 het seizoen en voetbalboek, en kijkt ondergetekende met wat weemoed terug op alle wedstrijden die bekeken,en verslagen die geschreven zijn, waarvan dit de laatste was voor en over de mannen van het zesde.
M.S.C.6 en lezers bedankt!!!!!!

Groeten Anja Ruiter.