jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

06-05-2001 Steenwijk 5 - MSC 6 uitslag: 9 - 2

Vandaag een wedstrijd met een dachten wij, heel oude scheidsrechter, maar de beste man bleek 58  lente's te tellen, zag er in ieder geval al een paar ouder uit, maar floot er des al niet te min, niet verkeerd om.

In de eerste min van de wedstrijd,liet Jan zich al verassen door een tegenspeler, en het zesde had zijn eigen keeper niet, maar wel een echte, toch mocht dit niet baten 1- 0. Dat was snel!!. Na 6min. spelen kwam er een mooie opzet van M.S.C, Marinus probeerde het via z'n hak, jammer niet genoeg om te scoren. Op een een of andere manier kwamen de ballen niet echt goed aan voor en naar het doel, of elke keer net te kort aan kracht, dus scoren lukte nog niet. In de 22ste min van de wedstrijd, brak een tegenspeler door de achterhoede heen, wel/ niet buitenspel, keeper werd uitgespeeld, stand 2- 0. De stand kwam na 24 min spelen op 3- 0, door een vrije trap voor de tegenpartij, waarom was mij niet helemaal duidelijk, maar hij zat wel. Na 32 min moest Jan geblesseerd het veld verlaten, en mocht Erwin laten zien wat hij waard was. In de 42ste min werd er wederom gescoord, alleen niet door een tegenspeler maar door Ruud, in eigen doel, stand 4- 0. Jammer genoeg net voor rust Ruud, anders was het een punt voor ons geweest.

Na 20 min in de tweede helft keken de mannen van het zesde tegen een 7- 0 stand aan, maar ondanks dat werd er niet minder gevoetbald, nee eigenlijk beter als de eerste helft, alleen het kleine beetje geluk ontbrak. Het leek wel of er bij Steenwijk een onzichtbare muur voor het doel was opgetrokken, de ballen wilden er niet in, wat er ook geprobeerd werd. Zelfs de mooie actie van Erwin trof geen doel,al had ik hem in gedachten al geteld, en hij waarschijnlijk ook. Helaas werd er aan de Steenwijk zijde wel weer gescoord, wat in de 73ste min een 8- 0 opleverde. Tot eindelijk als een duveltje uit een doosje Aaldert helemaal vrij kwam en scoorde, 7- 1. Maar helaas werd er een paar minuten later een overtreding gemaakt aan M.S.C. zijde, zodat de bal op de stip werd gelegd en in het net belandde, stand 8- 1. Maar dankzij een verkeerde verdedigingsactie, van de Steenwijker keeper, en omdat Jacob z'n voet op de goede plaats had,en de keeper de bal ertegen aanschopte, werd de stand 9- 2. Jan Soer heeft edelmoedig beloofd, volgende week de gelijkmaker te scoren hahahha.

Groeten Anja Ruiter