jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

29-04-2001 Oldemarkt 3 - MSC 6 uitslag: 3 - 0

Om 11.00u werd de aftrap genomen tegen Oldemarkt, en was de strijd begonnen. Na 8min. spelen kwam er een kans voor de tegenstander met een doorgebroken speler, Kayan kon hem niet bijhouden( nog wat alcohol in spieren van feestje A1) wat resulteerde in 1- 0. De tegenstander werd in de lucht, door twee M.S.Cer's ingeklemd, de scheids strafte dit af met een indirecte vrije trap, deze werd direct genomen en trof net, maar werd dus afgekeurd, gelukkig maar. Ongeveer 5min. later kwam er weer een kans voor Oldemarkt, een poeier die in 1ste instantie op de paal belande en in 2de instantie stond Hendrik goed op z'n plek.Over het algemeen genomen, werd er door het zesde niet echt super gevoetbald, echt spelritme was er nog niet, en de ballen die goed gespeeld werden,waren op een hand te tellen. Met deze stand ging het zesde dan ook de rust in.

Ook na rust werd het voetbal er niet beter op, balverlies, slecht aanspelen/ aannemen, en vooral niet praten, kortom veel nonchalant voetbal. Dit samen met de wetenschap dat de tegenstander niet echt sterker was, maakte het er niet leuker op. De sfeer onder de mannen werd er ook niet beter op, en er werd weer bijna als vanouds veel gefoeterd en gezeurd. Ruud wilde wisselen, want deze had geen lucht meer, en dus kwam Wim in het veld, en nam zoon lief de vlag ter hand.  In de 60ste min van de wedstrijd werd een speler van Oldemarkt uit het veld gestuurd, omdat deze een klaargelegde bal, het veld uit schopte. Eigenlijk hadden de mannen van het zesde hier gebruik van moeten maken, maar helaas werd dit niet benut. Na 65min. spelen kreeg Oldemarkt een vrije trap, en nog druk bezig zijn met het muurtje en met z'n allen niet opletten, kreeg Hendrik de nummer twee om de oren, stand 2- 0. Het voetbal van M.S.C. bleef nonchalant en het wilde maar niet lopen, waardoor de frustratie onder enkele spelers steeds groter werd, nog meer gemopper enz, enz. Elke aanval van M.S.C liep stuk in de achterhoede van Oldemarkt, of ze kwamen net iets tekort. Als klap op de vuurpijl liep 8min. voor einde wedstrijd een doorgebroken speler van Oldemarkt, Wim zo goed als onder het gras, maar de scheids gaf voordeel en dus een goal 3- 0. Vervolgens werd Henk zo boos over dit onrecht, dat hij voor de scheidsrechter z'n shirt uittrok en het veld verliet. Na deze actie, werd het eindsignaal gegeven.

Het was me wel weer een wedstrijd, moet ik zeggen, maar goed. Mannen nog even "de tanden op elkaar" en laten we dit seizoen over een paar wedstrijden met een lach afsluiten. Een teamsport doe je SAMEN!!!!!!!

Anja Ruiter.