jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

11-03-2001 MSC 6 - Ruinen 5 uitslag: 1 - 8

Wij, spelers van het 6e, waren weer in grote getale aanwezig. Onze vaste keeper werd deze keer vervangen door Rene, heel bekend bij de voetbal kenners van MSC. Er waren zelfs twee nieuwe spelers en deze konden gelijk aan de bak tegen het sterke Ruinen. De omstandigheden waren verder goed, droog en niet te koud. Sinds lange tijd hadden we weer een reservebank van zo'n vier spelers.

De wedstrijd begon met een aftrap van onze kant, dit werd gevolgd door nog twee keer aftrappen in drie minuten. De toon van de wedstrijd was gezet en er stond  0 - 2 op het bord. Iedereen weer wakker. Jacob maakte het direct erna even spannend door in twee pogingen,waarvan de eerste al had moeten zitten, de 1 - 2 aan te tekenen. Nu was het zoeken naar een effectieve verdediging. Toen dit lukte was het bijna pauze en op het bord een stand van 1 - 6. In de pauze werd er tijdens de thee de wisselmogelijkheden democratisch besloten. Het vetorecht van Wim gaf de doorslag. Wubbo, Dick en Louis werden vervangen door de toppers Marinus Ruud en Robert.

In de tweede helft was er een ander spelbeeld we moesten toch nog twee doelpunten incasseren, maar creĆ«erden zelf ook nog enkele kansen. Maar een goede afronding zat er niet meer in. We houden het op het gebrek aan wedstrijd ritme. We zien met de nieuwe aankopen toch een lichtpuntje. Nu hopen dat we volgende week bij de schoppers van Zuidwolde, allemaal de benen  heel houden.

Als afsluiting wil de supporters bedanken voor de blijvende steun en geloof in het elftal.

Groetjes,
Jacob